Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kuruş dizisinin ardından Aslıhan Malbora soluğu bakın nerede aldı?

Üç Kuruş dizisinin ardından Aslıhan Malbora soluğu bakın nerede aldı?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin Ay Yapım imzalı Üç Kuruş dizisi, bir sezon ekranda yer alabildi. Çukur’un devamı olarak gösterilse de beklenen ilgiyi göremedi. Reytingleri kanalı da çok tatmin etmeyen dizi, sezon sonunda final yaparak veda etti. Akılda ise Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç ve Aslıhan Malbora başrolündeki dizide bu üç ismin canlandırdığı karakterler kaldı.

Kaygılaroğlu’nun Kartal isimli bir Roman’a hayat verdiği dizide Ekin Koç Efe isimli bir polisi oynuyordu. Aslıhan Malbora da Kartal’ın kız kardeşi Leyla olarak ekrandaydı. Malbora, bir Roman kızını başarıyla canlandırırken, akıllarda final bölümünde yaptığı dansla kaldı.

Başarılı bir oyunculuk sergilediği dizide bol bol dans eden Aslıhan Malbora, Üç Kuruş dizisi ile kariyerinde bir sınav daha verdi. Oyuncu, sezon boyunca çok yorulduğu dizinin çekimlerinin bitmesinin ardından da tatile çıktı. Malbora’nın soluğu İspanya’da aldığı da sosyal medya paylaşımlarıyla öğrenildi.

Ülkenin en güzel şehirlerinden birisi olan tarihi mekanlarının yanı sıra muhteşem sahilleriyle de bilinen Barcelona’da gönlünce bir tatil yapan Malbora, bikinisiyle kumlara uzanıp verdiği pozuyla hayranlarından beğeniler alıyor.

Üç Kuruş dizisinin ardından Aslıhan Malbora soluğu bakın nerede aldı? 9

Fit vücuduyla övgüleri de alan Aslıhan Malbora’ya takipçileri esprili bir dille Üç Kuruş dizisinde sevgilisi Efe’ye atıfta bulunarak “Efe komiser görmesin” yorumlarını yapıyorlar.

Bu arada Aslıhan Malbora, Gain dijital platformu için çekilen Etkileyici dizisiyle de konuşulmuştu. Oyuncunun dizinin 2. sezonunda da yer alacağı kısa bir süre önce öğrenildi. Çekimler başlamadan önce Aslıhan Malbora’nın da iki dizi arasında Barcelona’ya giderek dinlendiği ve enerji topladığı anlaşılıyor.

Üç Kuruş dizisinin ardından Aslıhan Malbora soluğu bakın nerede aldı? 10Üç Kuruş dizisinin ardından Aslıhan Malbora soluğu bakın nerede aldı? 10

Sosyal medyanın insanların hayatı üzerine etkisinin anlatıldığı Etkileyici dizisinin 2. sezonu Sonbahar’da yayınlanacak. Malbora dizide influencer ‘Leyla Demir’ karakterine hayat veriyor. Oyuncu, haklılığını ispat etme mücadelesi içindeki bir fenomenin hayatından kesitler sunacak.

10 bölümden oluşan dizi temposu yüksek ve beklenmedik gelişmelerle izleyicinin ilgisini çekmekte. Dizide ayrıca Mehmet Aykaç, Billur Melis Koç, Olcay Yusufoğlu ve Hakan Yılmaz da rol alıyor. Yönetmenliğini Hande Türkel’in yaptığı dizinin yapımcılığını Murat Cemcir üstleniyor ve senaryosunu ise Murat Kepez ve Şükrü Özbey kaleme alıyor.