Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Aslıhan Malbora Barselona’da yorgunluk atıyor!..

Oyuncu Aslıhan Malbora Barselona’da yorgunluk atıyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Üç Kuruş dizisinde canlandırdığı ‘Leyla’ karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Aslıhan Malbora yoğun geçen sezonun yorgunluğunu Barselona’da atıyor.

Güzel oyuncu tatil keyfini sosyal medyada takipçileriyle de paylaştı. Bikinisiyle kumlara uzanıp poz veren Aslıhan Malbora’nın pozu beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Oyuncunun hayranları fotoğrafa, “Efe komiser görmesin” gibi esprili yorumların yanı sıra “Neden bu kadar güzelsin?” gibi pek çok yorumda bulundular.

Oyuncu Aslıhan Malbora Barselona'da yorgunluk atıyor!.. 111

Üç Kuruş dizisindeki başarılı performansı ile göz dolduran Alsılan Malbora aynı zamanda Gain dijital platformunda yayınlanan Etkileyici adlı dizi ile izleyici karşısına çıkmıştı.

Sosyal medyanın insanların hayatını ne kadar çok etkilediğini anlatan dizinin ikinci sezonunun çekimleri de yapıldı. Sonbaharda Gain platformunda yayınlanacak olan Etkileyici dizisinin başrolünde yer alan Aslıhan Malbora, infuencer ‘Leyla’ karakterine hayat veriyor. Oyuncu, haklılığını ispat etme mücadelesi içindeki bir fenomenin hayatından kesitler sunacak.

10 bölümden oluşan dizi, beklenmedik gelişmelerin birbirini kovaladığı yüksek temposu ve adeta gerçek bir hikaye izliyormuşçasına ustalıkla kaleme alınan senaryosuyla herkesi etkileyeceğe benziyor. Aslıhan Malbora’nın performansı da şimdiden hayranları tarafından merak konusu oldu.

Mehmet Aykaç, Billur Melis Koç, Olcay Yusufoğlu ve Hakan Yılmaz gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı dizinin yönetmenliğini Hande Türkel yapıyor. Yapımcılığını Murat Cemcir’in üstlendiği Etkileyici dizisinin çarpıcı senaryosunu ise Murat Kepez ve Şükrü Özbey kaleme alıyor.