Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Murat Dalkılıç – Hande Erçel ile Sarp Levendoğlu – Derya Şensoy çifti resmen aşka geldi

Murat Dalkılıç – Hande Erçel ile Sarp Levendoğlu – Derya Şensoy çifti resmen aşka geldi

tarafından ker_def
Aşka geldiler

Hande Erçel – Murat Dalkılıç ve Sarp Levendoğlu – Derya Şensoy çifti, gözlerden uzak yaşadıkları aşklarını, ilk kez Instagram’dan paylaştıkları fotoğraflarla ilan etti.

Daha önce gazeteciler tarafından görüntülenmelerine rağmen sosyal medyada fotoğraf paylaşmayan Murat Dalkılıç-Hande Erçel ile Sarp Levendoğlu-Derya Şensoy çifti, bu kuralı önceki gece bozdu. Üç gündür Amerika’da düzenlenen Coachella Festivali’nde olan Dalkılıç ve Erçel, ilk kez Instagram’da aşklarını ilan etti. Etkinlik sonrası restorana giden ve spariş verdikleri makarna tabağıyla poz veren çift, bu anı takipçileriyle paylaştı.

Murat Dalkılıç - Hande Erçel ile Sarp Levendoğlu - Derya Şensoy çifti resmen aşka geldi 7

Derya Şensoy’la evleneceği konuşulan Sarp Levendoğlu ise sevgilisine sarılırken çektirdiği selfie’yi paylaştı. Daha önce ayrıldıkları iddia edilen çift, bu kareyle barıştıklarını göstermiş oldu. Levendoğlu’nun, karenin altına panda emojisi koyması ise dikkat çekti. Oyuncuya takipçilerinden, “Hep mutlu olun”, “Böyle aleni olun, ne o kaçak, göçek” ve “Onlar birbirlerini sevmiş, bize mutluluk dilemek düşer” gibi yüzlerce yorum geldi.