Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Murat Dalkılıç, Merve Boluğur’dan sonra Hande Erçel’i de aldattı mı?

Murat Dalkılıç, Merve Boluğur’dan sonra Hande Erçel’i de aldattı mı?

tarafından ker_def

Beyaz TV ekranlarında Nihat Doğan, Ece Erken ve Bircan Bali, gündemdeki konuları 4 Eylül 2018 salı günkü programda masaya yatırdı.

Bu konulardan birisi de Murat Dalkılıç ile Hande Erçel’in ayrılığıydı…

Murat Dalkılıç’ın Hande Erçel’i aldattığı iddiası programda konu edildi. Dalkılıç’ın daha önce de eski eşi Merve Boluğur’u aldattığı iddiaları da hatırlatıldı.

Bircan Bali, her iki ünlünün hayran kitlesinin onları birbirlerine yakıştıramadığını anlattı. Bali, “Nedenini bilmiyorum, belki fiziksel olarak yakıştırmıyorlar. İkisi de güzeller. Bir aldatma mı var yoksa şiddet mi var, yalan mı var benim için önemli olan o” diye konuştu.

Bali, daha önce Merve Boluğur’u aldattığını hatırlattı ve “Daha önce Merve’yi aldatan Murat, Hande’yi de aldattı mı diye merak ediyorim” dedi.

O anları videodan izleyebilirsiniz.

Söylemezsem Olmaz Beyaz TV’de ekrana geliyor.

Bircan Bali, Nihat Doğan ve Ece Erken magazin dünyasındaki en son gelişmeleri Beyaz TV’de tartışıyor. Ekranların en renkli programı Söylemezsem Olmaz gündeme damga vuracak konularıyla hafta içi her gün Beyaz TV’de…

NİHAT DOĞAN KİMDİR?

Nihat Doğan (d. 13 Şubat 1976, İstanbul), Kürt asıllı Türk halk müziği şarkıcısı. 1994’te yayımlanan Kırdın Kalbimi ile profesyonel müzik kariyerine başladı. 2011’deki Survivor Ünlüler-Gönüllüler ile popülerliğini artırdı.

Nihat Doğan, 13 Şubat 1976’da İstanbul’da doğdu. On bir yaşındayken babasını kaybetti. Ailesinin büyükleri tarafından Muş’a götürülmek istendi fakat gitmek istemediğinden İstanbul’da kaldı.Avcılar’daki bir çay bahçesinde istek üzerine bir şarkı söylemesiyle orada bulunan fakat Almanya’da ikâmet eden bir çiftin önerisiyle Almanya’ya gitti. Bir sene orada kaldı fakat star olamayacağını düşünüp Türkiye’ye geri döndü. Müzik kariyerine 1994 yılında Kırdın Kalbimi adlı albümüyle başladı.

SURVİVOR 2011’DE 2. OLDU

2011 yılında Acun Ilıcalı’nın sunduğu Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasına katılmış ve 2. olmuştur. 2015 yılında Survivor All-Star’a katılacaktı fakat Özgecan Aslan hakkında Twitter’da “Siz de mini eteği giyip soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksınız.” dedi ve halktan büyük tepki aldı. Bunun üzerine Acun Ilıcalı, Nihat Doğan’ı Survivor All-Star 2015’den men etti diye iddia edildi ama kendisi gitmedim diye söyledi.

22 Ekim 2012 tarihinde Nihat Doğan, Twitter hesabında İstanbul 1. Amatör Lig 3. Grup’ta yer alan Büyükderespor’un teknik direktörü olduğunu açıkladı. Fakat Doğan, antrenör diplomasına sahip olmadığı için resmi olarak Büyükderespor’un teknik direktörü değil. Türkiye Futbol Federasyonu’nun “Sözleşmeli bir antrenöre sahip bir kulüpte, gerekirse bir yönetici, antrenör kulübede olmasa bile takımın başında yer alabilir.” kuralına dayanarak Doğan, yönetici kartıyla sahaya çıktı.

Galatasaray SK eski yöneticilerinden Adnan Öztürk’ün kendisi hakkındaki ihraç talebi Yönetim Kurulunca oy birliğiyle olumlu bulundu. Böylece 2015 yılının Mart ayında yapılacak olan Mali Genel Kurulda ihraç istemiyle oylama yapılmasının yolu açılmış oldu.
nihat-dogan

Albümleri

1994 – Kırdın Kalbimi

1996 – Ayrılık Acı Bir Şey

1998 – Anlamıyorlar

2000 – Dayan Yüreğim

2001 – Züleyha

2002 – Zor Gelir

2004 – Seve Seve

2005 – Bitanesinden Bitanesine

2007 – Allah Belanı Versin

2009 – 1071

ECE ERKEN KİMDİR?

Ece Erken, 11 Mayıs 1978 tarihinde Çorlu’da doğmuştur.Aslen Samsun’ludur. Babası subay olduğundan tayinlerden dolayı Ağrı, Ankara, Kıbrıs gibi çeşitli yerlerde yaşadı. Liseyi İstanbul Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesinde bitirdi. Babasıyla annesi ayrıldı; Ece Erken, annesiyle Beşiktaş’da Polat Residence’da yaşıyor. Bir abisi var.

Sunuculuk kariyerine 12 yaşında, Kıbrıs’ta Bayrak Radyo Televizyonunda başladı. Sonra sırasıyla; Ankara’da Radyo Vizyon’da ve Radyo Genç’te çalıştı. Ardından İstanbul’a geldi ve Kral TV’de işe başladı. Kral TV’den sonra ise, Metropol FM, Alem FM, Show Radyo ve son olarak Radyo Viva’da çalıştı.

Televizyonculuk kariyerine ilk Star Tv’de başladı. Daha sonra, Kanal 6, Number One TV, Genç TV’de çalıştı. 4 yıl Show TV’de program yaptı. Kanal 1’de sunuculuk yaptı. ATV’de “Mavi Şeker” adlı programın sunuculuğunu yaptı. ATV’de Enbe Orkestrası ile birlikte “Enbeyaz Geceler” adlı programın sunuculuğunu yaptı. FOX TV’de “Aç Aç Kazan” adlı programı sundu. 2011 yılında ise Kanaltürk ‘te Davut Güloğlu ile “Hayata Gülerken” adlı eğlence programını sundu. Beyaz TV’de yayınlanan “Tatlım Benim” adlı programı sundu.

2000 yılında TGRT kanalında oynayan “Nilgün” dizisinde başrolde oynadı. “Lise Defteri “adlı dizide Nil rolünde oynadı.

Ece Erken, 2012 yılında Ortadoğu’nun en önemli kahve markalarından “Mahmood Coffee”nin yeni reklam yüzü oldu.

Ece Erken, 1 Eylül 2008’ tarihinde Tuncer Öztarhan’la evlendi. 2009’da boşandılar. 24 Haziran 2014 tarihinde Serkan Uçar ile İzmir’de evlendi. 7 Nisan 2015’te Eymen isminde bir oğlu oldu. 22 Ekim 2015 tarihinde boşandı.

BİRCAN BALİ KİMDİR?

Bircan Bali, 4 Ocak 1988 tarihinde dünyaya geldi. Muğla Üniversitesi’nden mezun olan Bircan Bali, 6 Temmuz 2013 tarihinde Şenol İpek’le evlenmiştir.

Bircan Bali, Beyaz TV’de Söylemezsem Olmaz isimli magazin programında sunuculuk görevini üstlenen isimler arasındadır. Muğla Üniversitesi’nden mezun olmuştur. 2017 yılında Söylemezsem Olmaz programında kocam beni kesin aldatmıştır açıklaması ile uzun süre gündemde kalmıştır. Bircan Bali’nin baba tarafından memleketi aslen Adana’dır.