Ana sayfa Sosyal Medya Murat Ünalmış’tan Vahide Perçin’e duygulandıran veda!

Murat Ünalmış’tan Vahide Perçin’e duygulandıran veda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında Perşembe akşamları yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova’dan bir yıldız kaydı… Dizinin en iddialı karakteri olan Hünkar Yaman artık yok… Vahide Perçin de 3 sezondur başarıyla yer aldığı diziden izleyicilerin gözlerini yaşartarak ayrıldı.

Dizide Demir Yaman karakterini canlandıran Murat Ünalmış ise, uzun süre sette birlikte olduğu, birçok sahneyi birlikte çektiğe ve çok uzun zamanlar geçirdiği arkadaşı için sosyal medyadan veda mesajı yayınladı.

Sette birbirleri ile yakın çalışmalarının da getirdiği samimiyet ile ikilinin sosyal medyaya yansıyan görüntüleri de çok ses getirmişti. Murat Ünalmış’ın Vahide Perçin’e vedası da ilgi gördü.

Murat Ünalmış'tan Vahide Perçin'e duygulandıran veda! 9

Murat Ünalmış veda mesajında şöyle yazdı: “Canım Vahide ablam. Bize kattığın güzellikler için sana yürekten teşekkür ederim. Göz göze, kalp kalbe çalışmak şerefti. Eline, emeğine, yüreğine sağlık. Seni çok özleyeceğim.”

Murat Ünalmış'tan Vahide Perçin'e duygulandıran veda! 10

Murat Ünalmış’ın bu paylaşımına yorum bırakan hayranlar da Vahide Perçin’in oyunculuğunu övdü ve çok özleyeceklerini belirten mesajlar bıraktı.

Birçok kişi neden ayrıldığını hala sorguluyor. Ancak ünlü oyuncunun sağlık sorunları nedeniyle uzun süreli dizi setlerinden rahatsız olduğu zaten 2 yıldır biliniyordu. Oyuncu, aslında büyük bir özveri göstererek yapımda kalmak adına elinde geleni yaptı.

Murat Ünalmış'tan Vahide Perçin'e duygulandıran veda! 11