Ana sayfa Dizi Haberleri Murat Yıldırım, Aziz dizisinden ayrılacağı iddiasını yalanladı ve gerçeği anlattı!

Murat Yıldırım, Aziz dizisinden ayrılacağı iddiasını yalanladı ve gerçeği anlattı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin sevilen dizisi Aziz’de Simay Barlas ile başrolde yer alan Murat Yıldırım’ın yeni sezonda olmayacağı şeklinde kimi iddialar medyada yer almaya başlayınca oyuncu ilk elden açıklama yapma gereği duydu!

Sezon sonuna doğru dizinin akıbeti merak konusuydu. Oyuncuların da devam mı yoksa final mi sorusuna uzun zaman yanıt bulamadıkları, yaptıkları açıklamalara da yansıyordu. Sonunda Show TV, sezonun son bölüm tanıtımıyla birlikte dizinin devamı yönünde kararını da ortaya koymuş oldu.

Başrollerden Damla Sönmez’in ayrılığı ile birlikte Aziz dizisi yeni sezonda yoluna devam edecek. Fakat kimi söylentiler, izleyenlerin kafasını karıştırdı. Murat Yıldırım’ın diziden ayrılacağı, senaristin değişmesi nedeniyle yeni senaryodan hoşnut olmadığı iddia edildi.

Dizinin ilk sezonunu Eda Tezcan kaleme alıyordu. Bir süre önce usta senarist Eylem Canpolat’ın hikayeyi devralacağı ve ikinci sezonda devam ettireceği gündeme gelmişti. Tam da bu değişimin ardından Murat Yıldırım’ın diziden ayrılacağı iddiası ortaya atıldı.

Pek çok fenomen yapıma imza atan senaristlerden birisi olan Eylem Canpolat’ın Aziz dizisini yazacak olması, izleyenleri heyecanlandıran bir gelişmeydi. Ancak Murat Yıldırım’ın diziden ayrılacağı söylentisi kafaları fena halde karıştırdı!

Eylem Canpolat, ilk olarak 2005 yılında ekranın fenomen yapımlarından birisi olan Gümüş dizisinin senaristi olarak sektöre adım atmış bir isim. Ayrıca Sıla, Melekler Korusun, Lale Devri, Yer Gök Aşk, Karadayı ve Kara Para Aşk gibi pek çok unutulmaz diziyi de kaleme bir senarist. Bu nedenle dizinin takipçileri bu değişimden umutlu ve yeni sezonda daha da güçlü bir hikaye ile karşılaşmayı bekliyordu.

Murat Yıldırım’ın senaristin değişmesi ile hikayeden ayrılma iddiaları, kendi ağzından yalanlandı! Oyuncu, ikinci sezonda yer almayacağı şeklindeki iddiaya yanıtı sosyal medya hesabından verirken, Eylem Canpolat konusuna da son noktayı koydu ve bir gerçek ortaya çıktı!

Murat Yıldırım, Aziz dizisinden ayrılacağı iddiasını yalanladı ve gerçeği anlattı! 7

Murat Yıldırım’ın açıklamasında kendisinin diziye devam edeceğini belirtirken, Eylem Canpolat’ın kalemini çok beğendiğini ve aynı zamanda sevdiği bir arkadaşı olduğunun altını çizerek kendisinin halasını kaybettiğini ve bu yüzden yardımcı olamayacağını söylediğini de özellikle vurgulayarak kimi iddiaları da yanıtlamış oldu.

Ünlü oyuncu açıklamasında, Aziz dizisinin 22 Ağustos’ta başlayacağını ve kendisinin de sette hazır bulunacağını özellikle belirterek tüm söylentilere de son noktayı koydu.

O3 Medya tarafından çekilen Aziz’in,  kadrosuna eklenen yeni oyuncular ve hikayesiyle yeni sezonda reytinglerini yükseltmesi beklenirken Murat Yıldırım da “Size Aziz dizisinin yepyeni ve güçlü bir hikaye ile döneceğinin sözünü verebilirim” sözleri de ayrıca dikkat çekti…