Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisi yeni sezondan ilk tüyoyu Celil Nalçakan verdi!

Kardeşlerim dizisi yeni sezondan ilk tüyoyu Celil Nalçakan verdi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Atv ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim dizisi, ağır dram hikayesi ile ilk başladığı sezon izleyenleri çok sarsmıştı. Dizinin devam eden bölümleriyle birlikte hızlı bir şekilde izleyiciyi çekmesi ile reytinglerini yükselterek ikinci sezonu da garantilemesi takipçilerini sevindirdi.

İkinci sezonunda da diziden ayrılıklar olması ve hikayedeki bazı değişikliklere karşılık Kardeşlerim dizisine ilgi devam etti. Serkan Birinci’nin yönetmenliğini üstlendiği Kardeşlerim dizisi, şimdi 3. sezonuyla da merakla beklenen bir yapım.

Kadrosunda genç kuşak başarılı oyuncuların yanı sıra deneyimli oyuncuların da yer aldığı Kardeşlerim dizisi, sadece Türkiye’de değil, yurt dışında da büyük ilgi gördü. Başka ülkelerde yayınlandığı haberleri izleyicisini de mutlu ederken, dizide oynayan oyuncular açısından da Kardeşlerim, dünyanın farklı ülkelerinden hayran kitlesi edinmelerine olanak sağladı.

Başarılı bir yapım olan Kardeşlerim dizisinin 3. sezonunda ilgiyi yeniden tazelemek ve başka izleyicileri de diziye çekmek için yenilikler yapılacak. Beklentiler yeni sezonda da iddialı olması yönünde Kardeşlerim dizisinin. Bunun sinyalleri de yaz aylarında verilmeye başlandı.

Kardeşlerim dizisi yeni sezondan ilk tüyoyu Celil Nalçakan verdi! 8

Dizide Akif karakterine hayat veren Celil Nalçakan, kadrodaki usta isimlerden birisi. Rol aldığı her yapımda oynadığı karaktere ruh katan oyuncu, Kardeşlerim dizisinde de rolünün hakkını sonuna kadar veriyor! Her ne kadar kötü bir karaktere hayat verse de başarılı oyunculuğu ile takdir toplamaya devam ediyor ve başrolde yer alan bir isim olarak dizinin vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

3. sezonda da Akif karakteri ile yine dikkatleri çekmesi beklenen Celil Nalçakan, kamera önünde sevilmeyen bir karaktere hayat verse de kamera arkasında, genç kuşak meslektaşlarının çok şey öğrendiği bir isim. Yol gösterici ve eğitici yönüyle de genç oyuncuların takdirini kazanıyor.

Yeni sezonu heyecanla beklenen dizinin çekimlerinin kısa bir süre içinde başlayacağı haberini de usta isim ilk kez paylaştı! Merakla beklenen Kardeşlerim dizisinin yeni sezon ilk bölüm senaryosunu okuduktan sonra heyecanını tutamayan ve twitter hesabından takipçileri ile paylaşan oyuncu, izleyiciyi de şimdiden heyecanlandırdı!

Kardeşlerim dizisi yeni sezondan ilk tüyoyu Celil Nalçakan verdi! 9

“Yeni sezonun ilk bölümünü okudum şimdi… AMAN DİYORUM!” şeklinde bir mesajı ile birlikte takipçilerinden yorumlar yağmaya başladı! Merak içinde bekleyen izleyici için bu paylaşım, Eylül ayına kadar zorlu bir bekleyişe de neden oldu!

Celil Nalçakan, twitter mesajı ile birlikte Kardeşlerim dizisinin izleyicilerinin merakını arttırırken, oyuncu gözüyle söylediği sözleri, izleyici açısından daha da sürprizli bir durumun gelmekte olduğunu da işaret ediyor! Bu arada Kardeşlerim’i takip edenler,  her sezon ilk bölümlerin hüzünlü geçtiğini belirten yorumlar yaparak “Acaba kim ölecek?” sorusunu sormaya başladı bu paylaşımdan sonra…

Kardeşlerim dizisinin üçüncü sezon çekimlerinin Ağustos ayı sonuna doğru başlaması bekleniyor. Yeni bölümlerin de Eylül ayında ekranda olması planlanıyor.