Ana sayfa Sinema Beren Saat ile filmi beklenirken Kıvanç Tatlıtuğ’dan bir başka film paylaşımı büyük sürpriz oldu!

Beren Saat ile filmi beklenirken Kıvanç Tatlıtuğ’dan bir başka film paylaşımı büyük sürpriz oldu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kıvanç Tatlıtuğ, Türkiye’nin en başarılı aktörlerinden birisi olarak kabul ediliyor son yıllar içinde. Rol aldığı her yapımda oynadığı karakterle beğenileri toplayan oyuncu, kendisini yıllar içinde geliştirerek herkesin takdirini kazanmış bir isim.

Çarpışma dizisi ile en son ekranlara gelen Kıvanç Tatlıtuğu, uzun bir aranın ardından Netflix için çekilen ve başrolünü Özge Özpirinçci ile paylaştığı Yakamoz S-245 dizisiyle gündeme gelmişti. Bu dizideki denizaltı araştırmacısı Arman rolüyle de çok beğenilen Tatlıtuğ, yakın zamanda ise yine Netflix için çekilen bir başka filmle gündeme geldi.

Oyuncu, yıllar önce birlikte başrolde yer aldığı Beren Saat ile bir filmde buluştu. Şu sıralar çekimleri süren filmle gündemde olan Kıvanç Tatlıtuğ’dan hayranları filmle ilgili haberler bekliyor. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapmayan oyuncu, gizlilik içinde sürdürülen filmle birlikte hayranlarının heyecanlı bekleyişiyle sosyal medyadan da düşmüyor.

Tam da bu süreçte bir başka sürpriz durum ortaya çıktı! Kıvanç Tatlıtuğ, çekimleri geçtiğimiz yıl yapılan bir filmi ile Netflix’te yeniden izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor” Usta oyuncu Settar Tanrıöğen ve Yasemin Kay Allen ile başrollerini paylaştığı ve çekimleri uzun zaman önce tamamlanan Aşıklar Bayramı filminin yayın tarihi 2 Eylül olarak belirlendi.

Beren Saat ile filmi beklenirken Kıvanç Tatlıtuğ'dan bir başka film paylaşımı büyük sürpriz oldu! 9

Tatlıtuğ, bu güzel sürprizi Netflix ile birlikte kendi hesabından da paylaşarak hayranlarına güzel bir sürpriz yaptı. Herkes Beren Saat ile çekilen filmine kilitlenmişken gelen bu sürpriz film de şimdiden merak konusu oldu.

Filmin tanıtımı Tatlıtuğ hayranlarının sosyal medyada heyecanlı ve merak dolu yorumlarıyla karşılandı. Amerikalılar Karadeniz’de, Kelebeğin Rüyası, Hadi Be Oğlum ile Organize İşler 2: Sazan Sarmalı olmak üzere dört filmde rol almış olan Kıvanç Tatlıtuğ, bu kez bir başka iddialı film ile izleyiciyle buluşacak.

Uzun zaman setlere ara veren ve ardından Yakamoz S-245’in ardından da ödüllü yönetmen Özcan Alper’in çektiği Aşıklar Bayramı filmiyle de önümüzdeki günlerde çokça konuşulacak!

Beren Saat ile filmi beklenirken Kıvanç Tatlıtuğ'dan bir başka film paylaşımı büyük sürpriz oldu! 10

Instagram hesabından filmin afişini yayınlayan oyuncu, kısa sürede pek çok yorum ve beğeni aldı. Afişin altına oyuncunun takipçileri tarafından yapılan yorumlarda’Bayram sensin!’, ‘Merakla bekliyoruz’ ve ‘Alem oyunculuk görsün, yap şovunu’ sözleri dikkatleri çekiyor.

Tanıtımdaki etkileyici görüntülerle izleyenleri şimdiden etkileyen filmde, baba-oğulu canlandıran Kıvanç Tatlıtuğ ve Settar Tanrıöğen’in duygusal sahneleri özellikle dikkatleri çekmekte. Gözyaşları içinde izlenme ihtimali yüksek bir film bekliyor izleyiciyi…

Beren Saat ile filmi beklenirken Kıvanç Tatlıtuğ'dan bir başka film paylaşımı büyük sürpriz oldu! 11

Yazar Kemal Varol’un aynı adla romanından uyarlanan Aşıklar Bayramı, Nar Yapım tarafından çekilmişti. Filmin Kırşehir’de başlayan çekimleri Kars’ta devam etti. 2019’da Dünya Kitap Yılın Kitabı seçilen ve bu yıl Attila İlhan Roman Ödülü’nü alan “Âşıklar Bayramı”nda, 25 yıl boyunca hiç görüşmemiş saz aşığı Heves Ali ile avukat oğlu Yusuf’un, Kars’a doğru yolculukları anlatılıyor.

Birbirlerine kırgın ve kızgın baba ile oğulun geçmişle hesaplaşmasının duygusal bir dille aktarıldığı Aşıklar Bayramı, 2 Eylül’de Netflix’te izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor…