Ana sayfa Sosyal Medya Murat Yıldırım Aziz dizisinin ikinci sezonunda var mı yok mu? Ünlü oyuncu tartışmalara noktayı koydu!

Murat Yıldırım Aziz dizisinin ikinci sezonunda var mı yok mu? Ünlü oyuncu tartışmalara noktayı koydu!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Murat Yıldırım’ı ekrana döndürmesiyle büyük heyecan yaratan Aziz dizisi, geçen sezon Show TV’de izleyiciyle buluştu. Çok iddialı başlayan ancak reytinglerde bir türlü beklenen çıkışı yapamayan dizinin ikinci sezonunda hikayede değişiklikler olması bekleniyor.

İlk sezonu Eda Tezcan tarafından yazılan dizinin senaryosunun ikinci sezonda usta senarist Eylem Canpolat tarafından kaleme alınacağı belirtilmişti.

Dizi dünyasının deneyimli senaristlerinden biri olan Eylem Canpolat, 2005 yılında ekranlara gelen Gümüş adlı diziyle sektöre adım attı. Canpolat ayrıca Sıla, Melekler Korusun, Lale Devri, Yer Gök Aşk, Karadayı ve Kara Para Aşk gibi unutulmaz dizilerin senaryosunu da kaleme aldı.

Öte yandan basında, Murat Yıldırım’ın dizinin ikinci sezonunda rol almayacağına dair bazı haberler yer aldı. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı açıklama da tartışmalara son noktayı koydu.

Murat Yıldırım Aziz dizisinin ikinci sezonunda var mı yok mu? Ünlü oyuncu tartışmalara noktayı koydu! 7

Murat Yıldırım’ın açıklamasından aynı zamanda Eylem Canpolat’ın Aziz  dizinin senaryosunu kaleme almayacağı da ortaya çıktı. Ünlü oyuncu açıklamasında, Aziz’in ikinci sezon çekimlerinin 22 Ağustos’ta başlayacağını ve kendisinin de sette hazır bulunacağını belirtti.

İlk başladığında başrollerinde Murat Yıldırım, Damla Sönmez ve Simay Barlas’ın yer aldığı dizi iddialı hikayesi ile dikkat çekti. Hikayenin ilerleyen zamanlarında Murat Yıldırım ve Simay Barlas’ın canlardırdığı ‘Aziz’ ve ‘Efnan’ karakterlerinin aşkı ön plana çıkınca Damla Sönmez diziden ayrıldı.

Reytingleri vasat olmasına rağmen Show TV, büyük bir hayran kitlesine sahip Aziz’den vazgeçmedi ve ikinci sezonla devamına karar verdi. Aziz yeni bölümleriyle eylül ayından yine Show TV’de izleyiciyle buluşacak. Murat Yıldırım’ın açıklaması hikaye de sürpriz değişikliklerin olacağına dair ipuçları da barındırıyor.

O3 Medya tarafından çekilen Aziz’in,  kadrosuna eklenen yeni oyuncular ve hikayesiyle yeni sezonda reytinglerini yükseltmesi bekleniyor.