Ana sayfa Sinema Ayça Ayşin Turan ve Ekin Koç’u bir araya getiren Seni İnandır’da geri sayım başladı!

Ayça Ayşin Turan ve Ekin Koç’u bir araya getiren Seni İnandır’da geri sayım başladı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemlerin çok sevilen iki oyuncusu Ayça Ayşin Turan ve Ekin Koç’un başrollerde bir araya geldi Sen İnandır isimli filmlerin çekimi bir süredir devam ediyordu. Heyecanla beklenen filmin çekimleri nihayet sona erdi. Şimdi yeni bir aşama başladı.

Ayça Ayşin Turan ve Ekin Koç, bayram tatilinin hemen sonrası yeni projeleri Sen İnandır filmi için sete çıkmıştı. Gündeme düştükten kısa süre sonra çekimlerine başlanan filmin seti sona erdi. Çekimleri sona eren Sen İnandır filminin setinden gelen toplu fotoğraf, ekibin şimdi yeni bir aşamaya geçtiğinin de duyurusu oldu.

Her ikisi de kariyerinin zirvesinde olan Ayça Ayşin Turan ve Ekin Koç hayranlarının büyük heyecanla beklediği filmin nerede yayınlanacağı kısa süre öncesine kadar belli değildi. Ancak filmin yayın yeri de belli oldu.

Ayça Ayşin Turan ve Ekin Koç’u bir araya getiren Seni İnandır’da geri sayım başladı! 39

Buna göre iki ünlü oyuncunun yer alacağı Sen İnandır isimli film Netflix’te izleyiciyle buluşacak. Filmin ne zaman yayınlanacağıyla ilgili ise açıklama yapılmadı. TAFF Pictures tarafından çekilecek filmin konusuyla ilgili de bir bilgi bulunmuyor.

Filmin çekimleri Assos’ta gerçekleştirilen filmde Ayça Ayşin Turan, bir reklam ajansında çalışan Sahra karakterini, Ekin Koç da Deniz isimli başarılı bir fotoğrafçıyı canlandırıyor. Sen İnandır filminde izleyicileri son derece romantik bir hikaye bekliyor.

Murat Saraçoğlu’nun yönetmenliğini yaptığı filmin senaryosunu ise Selen Bağcı yazdı. Kadroda yer alan isimler arasında Naz Çağla Irmak ile Çağrı Çıtanak da bulunuyor. Filmde Ayça Ayşin Turan ve Ekin Koç’a usta isimler Yıldız Kültür ve Zerrin Sümer eşlik etti.