Ana sayfa Sinema Muhteşem ikili! Aslıhan Güner ve Onur Tuna başrolde bir araya geliyor!

Muhteşem ikili! Aslıhan Güner ve Onur Tuna başrolde bir araya geliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aslıhan Güner ve Onur Tuna son dönemin çok konuşulan ve sevilen iki oyuncusu. İki oyuncu yeni bir projede bir araya geliyor. Müjdeyi veren Onur Tuna’nın kendisi oldu.

Mucize Doktor dizisiyle büyük bir çıkış yaptıktan sonra başarısını Mahkum’la perçinleyen Onur Tuna yeni sezonda yine Fox TV ekranında olacak. Çok yakında Mahkum dizisinin ikinci sezonu için kamera karşısına geçecek olan başarılı oyuncu öncesinde bir filmde rol alacak.

Muhteşem ikili! Aslıhan Güner ve Onur Tuna başrolde bir araya geliyor! 41

Onur Tuna, Hiç isimli bir filmde başrolü Aslıhan Güner ile paylaşacak. Yeni film projesini ve rol arkadaşını Onur Tuna’nın kendisi, gazetecilere yaptığı açıklamada söyledi. İki başarılı ismin bir araya gelecek olması hayranları arasında büyük heyecana yol açtı.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Onur Tuna rol alacağı filmin adının “Hiç” olduğunu söyledi. Filmin çekimleri bittikten sonra da Mahkum için sete çıkacağını belirtti. Onur Tuna psikolojik drama içerikli filmde rol arkadaşının ise Aslıhan Güner olduğunu sözlerine ekledi.

Muhteşem ikili! Aslıhan Güner ve Onur Tuna başrolde bir araya geliyor! 42

Onur Tuna son iki dizi projesiyle büyük başarı yakalasa da Aslıhan Güner bir süredir setlerden uzakta. Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisiyle büyük başarı yakaladıktan sonra rol aldığı Uzak Şehrin İnsanı dizisi reytinglerde başarısız olunca ömrü de kısa sürmüştü. Aslıhan Güner’in eşi oyuncu Mert Kılıç ile birlikte rol aldığı sinema filmi Komutan da 7 Ekim’de vizyona girecek.

Oyuncu ayrıca geçtiğimiz günlerde instagram hesabından story paylaşrak “Hiç” isimli yeni projesinin senaryosunu okuduğunu söylemişti. Oyuncu, “Güzel heyecanlar, yeni bir benliğe yolculuğum” notuyla da bu sezonki üçüncü projesini de hayranlarına duyurmuş oldu.