Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Murat Yıldırım, çocuk özlemini böyle gösterdi

Murat Yıldırım, çocuk özlemini böyle gösterdi

tarafından ker_def

Oyuncu Murat Yıldırım ile eşi İmane Elbani, Hayrettin, senarist Çağlar Yurt ve yapımcı Shebnem Askin, 20 Ekim’de vizyona giren ‘İlk Öpücük’ filmini Bursa Podyum Park AVM’de sinema severlerle birlikte izledi.

Gösterim öncesi açıklama yapan Murat Yıldırım, “Filmimizi çektiğimiz şehirdeyiz. Buranın seyircisi zaten muhteşem. Mudanya ve Bursa’da çekimlerimizi gerçekleştirdik. Burada çok güzel ağırlandık. Filmimizin komedisi de çok, ben çok eğlendim. Seyirciler memnun kalacaktır” dedi.

Yıldırım, eşiyle sürekli bir arada olmaları hakkında yöneltilen soruya, “Hayat arkadaşı denilen şey bu işte. Evlenip de ayrı ayrı kalmak çok hayat arkadaşlığına göre bir şey değil. Bu şekilde olması çok hoşuma gidiyor. Film çekimlerinde de yanımdaydı. Ben her zaman öyle arzu ediyorum. O yanımdayken çok iyi hissediyorum” yanıtını verdi.

Filmde rol alan Hayrettin, “Çok keyifli bir filmdi. Benden tam öyle şapşik abi olur. Kız kardeşim olsa böyle olurdum. Her daim şarkı söylüyorum. Filmde, banyoda, sokaklarda” dözleriyle, müziğe olan sevgisini ifade etti.

Murat Yıldırım ve eşi İmane Elbani’nin, seyirciler arasında bulunan bir çocuğu kucağına alıp dakikalarca sevmesi renkli görüntülere neden oldu.