Ana sayfa Dizi Haberleri Murat Yıldırım, hayatının en akıllı kararını verdi!

Murat Yıldırım, hayatının en akıllı kararını verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Ünlü oyuncu Murat Yıldırım,atv ekranında yer alan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında sunuculuk yaptığı dönemde garanti bir işte yer alıyor ve yine gündeme gelmeyi başarıyordu.

Ancak oyuncu artık dizi setlerine dönmek gibi bir karar verdi ve çok da başarıyla yürüttüğü yarışma programında ayrıldı. İşte bu karar büyük risklerde barındırıyordu.Ya dizi başarısız olsa, bu sefer de eldeki yarışma programından olacaktı.

Sonuçta ekranda kalmak her oyuncu için önemli ve garanti bir yarışma programını bırakmak da herkes için ciddi bir risk… Fakat bu riski alan Murat Yıldırım, Ramo dizisi ile adeta dizi piyasası için ‘ben de varım’ çıkışı yaptı.

Hem de Salı gibi güçlü dizilerin olduğu bir gün ekrana gelen Ramo, büyük başarılar kazandı. Murat Yıldırım da verdiği bu riskli karara karşın, elde ettiği kazanımlarla ne kadar akıllı bir iş yaptığını da göstermiş oldu.

Adana halkının sevgilisi olan Murat Yıldırım, son yılların en önemli çıkışlarından birisine imza atarak her sezon daha da zorlaşan dizi sektöründe kendisinin de bir ağırlığı olduğunu hissettirdi. Instagram hesabından Ramo’nun 7. bölüm fragmanını yayınlayan oyuncuya ilgi büyüktü. Her bölüm ayrı bir heyecan yaşadıklarını belirten hayranları, Murat Yıldırım’ın ekrana dönüşünden son derece memnun.