Ana sayfa Dizi Haberleri Murat Yıldırım, Ramo dizisinin başarısı için bastırıyor!

Murat Yıldırım, Ramo dizisinin başarısı için bastırıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kim Milyoner Olmak İster isimli yarışma programındaki sunuculuk koltuğundan kalkıp, yeniden dizi setlerine dönmek için fedakarlık yapan Murat Yıldırım, 2020 yılında takipçilerine sürpriz yapmıştı.

Ramo dizisiyle ekrana dönen Murat Yıldırım, performansı ile göz doldurmuştu. İlk sezonu Adana’da çekimleri yapılan dizi artık çok farklı bir noktada… Çekimler İstanbul’a alındı ve ilk sezondaki hikayeden de uzaklaşılacak. Artık çok farklı bir hikaye izleyicilerin karşısına çıkacak.

Murat Yıldırım, Ramo dizisinin başarısı için bastırıyor! 8

Murat Yıldırım da 2. sezonda dizinin başarısı için elinden gelen çabayı sergiliyor. Sette yoğun tempolu çalışmaların yanı sıra, sosyal medyada da sıklıkla diziyle ilgili paylaşımlar yapan ünlü oyuncu, ikinci sezon reytingleri yükseltmek için omuzlarında büyük bir sorumluluk hissediyor.

Instagram hesabından hayranlarına mesaj yollayan Murat Yıldırım, “18 Eylül cuma günü yayınlanacağımızı duymayan kaldı mı?” notuyla dizinin gün değiştirdiğini de hatırlattı. Bilindiği üzere Ramo, salı akşamları ekrana gelmekteydi.

Ramo dizisinin afişleri de ortaya çıktı. İlk afişte Murat Yıldırım tek başına yer almıştı. Şimdiki afişte ise dizinin başrolündeki diğer isimler yer aldı. Hatırlanacağı üzere Olgün Şimşek de dizinin ikinci sezonuna katılan isim olmuştu.

Murat Yıldırım, Ramo dizisinin başarısı için bastırıyor! 9