Ana sayfa Dizi İzle Masum 14 Eylül Pazartesi 176. bölümde Urmila’yı bekleyen şok!

Masum 14 Eylül Pazartesi 176. bölümde Urmila’yı bekleyen şok!

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Masum dizinin 14 eylül Pazartesi akşamı ekrana gelecek olan 176. bölümünde neler yaşanacağı merak ediliyor. Dizinin bu bölümünden ilk bilgiler paylaşıldı… Urmila’yı büyük bir şok bekliyor…

Masum’da bugün Urmila Kokila’ya bir oyun oynar ve onun diyabet hastası olduğu haberi Modi ailesine yayılır. Eve gelen doktor Urmila ve Kokila’yı muayene eder. Doktorun açıklamalarını duyan Urmila ne yapacak?

Urmila’nın oyunu yüzünden Kokila’ya şeker hastalığı teşhisi konur ve perhiz yapması istenir. Ahem annesinde diyabet belirtileri olmadığını söyleyerek bir yanlışlık olduğunu düşünür. Urmila ise Kokila’nın hastalığıyla dalga geçer. Gopi ise Ahem’in saydığı diyabet belirtilerinin yengesi Urmila’da olduğunu fark eder.

Ahem eve doktor çağırır ve annesini yeniden muayene ettirir. Doktor o sırada fenalaşan Urmila’yı da muayene etmek ister. Urmila tahlil sonucunu öğrenince ne yapacak?

Masumiyetin hırsla harmanlandığı Masum her gün 16:00’da Kanal 7 ekranlarında…

Senaryo: Gautm Hegde, Jyoti Tandon, Ved Raj, Bhavna Vyas, Akash Derin

Yönetmen: Bhagwan Yadav, Pawan Kumar

Oyuncular: Giaa Manek, Rucha Hasabnis , Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel