Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Aybüke Pusat doğanın kollarında! Ahsen Eroğlu sade ama güçlü! Funda Eryiğit alımlı

Aybüke Pusat doğanın kollarında! Ahsen Eroğlu sade ama güçlü! Funda Eryiğit alımlı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uzun tatil dönemi Aybüke Pusat’a çok yaradı. Menajerimi ara ile dönüş yapan Ahsen Eroğlu’nun ışığı parlıyor… Tiyatro sahnesine yeniden dönmeye hazırlanan Funda Eryiğit ise heyecanlı…

Geçtiğimiz sezon Furkan Andıç ile Her Yerde Sen dizisinde başrolde yer alan Aybüke Pusat,  o tarihten sonra 50 metrekare isimli Netflix dizisinin çekimlerinde yer aldı. Pandemi nedeniyle ara verilen çekimler yaz aylarında tamamlanmıştı. Aybüke Pusat ise çekimler dışında uzun bir tatil yapma imkanı buldu. Oyuncu, instagram hesabından sıklıkla tatil hallerini paylaşmayı da sürdürüyor. Kendisini doğanın kollarına bırakan oyuncu halinden memnun.

Aybüke Pusat doğanın kollarında! Ahsen Eroğlu sade ama güçlü! Funda Eryiğit alımlı 9

Menajerimi Ara dizisinde doğallığı ile Dicle karakterini çok başarılı şekilde canlandıran Ahsen Eroğlu, ekranın parlayan yıldızı konumunda. Sıklıkla sosyal medyada paylaşım yapan ünlü oyuncu, set halini hayranlarının beğenisine sundu. Performansı ile takdir toplayan Ahsen Eroğlu, sadeliğiyle de takipçilerinden ilgi görüyor.

Aybüke Pusat doğanın kollarında! Ahsen Eroğlu sade ama güçlü! Funda Eryiğit alımlı 10

Hakan Muhafız dizisinin Nisan’ı olarak izleyicilerle buluşan Funda Eryiğit, televizyonda en son Can Kırıkları isimli diziyle 2018 yılında yer almıştı. 2 yıldır televizyon programlarında bulunmayan oyuncu, tiyatroda Fotoğrafı 51 isimli oyunuyla hem ödül kazanmaya hem de hayranlarını mest etmeye devam ediyor. Oyun, 15 Eylül’de Göztepe Özgürlük Parkı Açıkhava Tiyatrosu’nda sahnelenecek.

Sosyal medyadan nadir paylaşım yapan isimlerden olan oyuncu, filtresiz fotoğrafıyla takipçilerinden büyük beğeni topladı.

Aybüke Pusat doğanın kollarında! Ahsen Eroğlu sade ama güçlü! Funda Eryiğit alımlı 11