Ana sayfa Sosyal Medya Mert Ramazan Demir bu sezonun en parlayan oyuncusu olmayı hak ediyor!

Mert Ramazan Demir bu sezonun en parlayan oyuncusu olmayı hak ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında yayınlanan ve Cuma akşamlarına damgasını vuran Yalı Çapkını dizisinin erkek başrolü olarak Mert Ramazan Demir’i izlemekteyiz. Ayrıca Netflix’te yayınlanan Şahmaran dizisiyle de bu sezon çok konuşulan isimlerden birisi haline gelen Demir, müthiş bir kariyer çıkışı sergiledi.

Öğretmen dizisinde partner olduğu Afra Saraçoğlu ile birkaç yıl sonra yeniden bir araya gelen Mert Ramazan Demir, Ferit karakteri ile kendisini milyonlarca izleyiciye hayran bıraktı. Başarılı performansı ile en popüler dizi oyuncularından birisi olmayı kısa sürede başaran oyuncu, sosyal medyada da ‘en popüler erkek oyuncular’ listesinde hep üst sıralarda yer aldı.

Adba TV tarafından yapılan 31 Mayıs – 6 Haziran tarihlerini kapsayan ve ileti sayısı üzerinden yapılan değerlendirmede en popüler erkek oyuncu olarak da Mert Ramazan Demir’i görmekteyiz. Sezonun parlayan yıldızı olan Demir, 41 bin 800 ileti ile sosyal medyada da başarısını taçlandırdı.

Mert Ramazan Demir bu sezonun en parlayan oyuncusu olmayı hak ediyor! 7

Hayranlarının hakkında hemen her detayı merak ettiği, dizinin her sahnesi üzerinden sosyal medya ortamında yorumlarla karşılaşan ve milyonlarca da genç hayranı olan Mert Ramazan Demir, 2022-2023 sezonunun en iyi çıkış yapan erkek oyuncusu olmayı da hak etmiş durumda.

Yalı Çapkını dizisinde Afra Saraçoğlu ile çok iyi uyum sağlaması ile birlikte, hikayedeki Ferit karakterinin farklı duygular yaşatan hallerini başarıyla canlandıran oyuncu, yeteneklerini sergileme fırsatını iyi değerlendirdi.

Adba TV’nin araştırmasında ikinci sırada Adım Farah dizisinin yıldızı Engin Akyürek yer alıyor.

Bu sezona çok iyi reytingler ile başlayan ama son dönemde izleyici kaybını durduramadığı için final kararı alınan Yürek Çıkmazı dizisinin başrol erkek oyuncusu Alp Narvuz ise listenin üçüncü sırasında bulunuyor.