Ana sayfa Dizi Haberleri Murat Yıldırım’ın Ramo dizisi için uygulanan strateji, Aziz dizisinde de uygulanacak!

Murat Yıldırım’ın Ramo dizisi için uygulanan strateji, Aziz dizisinde de uygulanacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Murat Yıldırım, 4 yıl süren dizilere ara verdiği dönemde Kim Milyoner Olmak ister isimli yarışma programını sunmuştu. Ramo dizisiyle birlikte ise oyuncu hayranlarının beklediği kararı almış ve yeniden setlere adım atmıştı. İki sezon süren Ramo dizisinin ilk dönemi beklenildiği kadar başarılı olamadı. Ancak dizinin ikinci döneminde yapılan önemli adımlar, izleyicileri etkiledi ve milyonlar bu dizinin hayranı oldu.

Murat Yıldırım’ın Ramo dizisinin ilk sezonunda da çok etkili isimlerle birlikte kamera karşısına geçmiş ama hikaye beklenildiği kadar iyi çıkmamıştı. Aziz dizisinde hikaye biraz daha iyi kurgulanmış görünse de izleyicilerin ilgisinin sezonun sonlarına doğru azalması dizi adına kötü bir gelişme oldu.

Yaz döneminde birçok dizi gibi eksiklerin tamamlanması, hataların teşhis edilip bunların düzeltilmesi adımları atılıyor. Aziz dizisinde de bir yenilenme süreci yaşanıyor. Murat Yıldırım ile Simay Barlas ikilisinin etkileyici uyumu yeni sezonda yine dizinin itici gücü olacak.

Ramo dizisinde de Murat Yıldırım ile Esra Bilgiç ikilisi çok başarılı bir çift olarak ekranda hayranlarını memnun eden bir performans ortaya koymuştu.

Murat Yıldırım'ın Ramo dizisi için uygulanan strateji, Aziz dizisinde de uygulanacak! 8

Ramo dizisinin ikinci sezonu öncesinde hem yönetmen değişmiş, hem hikaye daha aksiyon dolu hale getirilmiş hem d yeni karakterler ve ünlü isimlerin katılımı ile birlikte etkili bir çıkış sergilenmişti.

Aziz dizisinin ikinci sezonu için de benzer bir yöntem uygulanıyor. Her şeyden önce hikayenin daha sağlam ve izleyicileri daha da çok içine çekebilmesi için senarist değişikliği yaşandı. Eylem Canpolat bugüne kadar ki başarılı çalışmalarının ardından Aziz dizisindeki sorumluluğu üzerine aldı.

Aziz dizisinde ayrıca yönetmen değişikliği de yaşandı ve Nezaket Coşkun, ikinci sezonu yönetecek isim olarak netleşti. Bu iki değişikliğin ardından aynı Ramo dizisindeki gibi etkili karakterler ve ses getiren oyuncuların da ikinci sezonda Aziz dizisine katılması bekleniyor.

Murat Yıldırım'ın Ramo dizisi için uygulanan strateji, Aziz dizisinde de uygulanacak! 9

Böylelikle dizinin yenilendiği, farklı bir atmosfer ile yoluna devam edileceği mesajı izleyicilere net bir şekilde verilmiş olacak. Aziz dizisi için verilecek bu ikinci sezonun daha güçlü olacağı imajının işe yaraması bekleniyor.

Damla Sönmez hikayede Dilruba karakteri ile yer almış ama karakterin hikayesinin bitirilmesi üzerine diziye veda etmişti. Şimdi hikayede hem Dilruba karakterinin yerinin doldurulması hem de yeni karakterler ile farklı atmosfer oluşturulması bekleniyor.