Ana sayfa Sosyal Medya Deniz Çatalbaş, Arka Sokaklar’dan ayrılıp daha büyük bir kariyer çıkışı yaptı!

Deniz Çatalbaş, Arka Sokaklar’dan ayrılıp daha büyük bir kariyer çıkışı yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Arka Sokaklar dizisine geçen yıl katılan Deniz Çatalbaş, Aslı karakteri ile hikayede yer aldı. Dizinin son dönemde dikkat çeken genç isimlerinden birisi olan Deniz Çatalbaş, ilk tecrübesi olan Arka Sokaklar’daki fırsatı iyi değerlendirdi ve oyunculuk yolculuğuna iyi bir başlangıç yapmış oldu.

Deniz Çatalbaş’ın diziden ayrılmasının nedeni ise yeni bir dizi için anlaşma yapması oldu. Ancak genç oyuncu bu sefer yeni dizinin kadın başrolü olarak adeta bir kariyer sıçraması ile dikkatleri çekiyor. 2020 yılında Best Model Of Turkey yarışmasında ikincilik elde ederek tanınan oyuncu, Arka Sokaklar dizisindeki çıkışı ile birlikte de oyunculuk macerasına güçlü bir giriş yaptı.

1995 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Çatalbaş, Fenerbahçe kulübünün alt yapısında basketbol eğitimleri aldı. Basketbol takımlarında forma giyen ve ardından güzellik yarışması ile de ismini duyuran Çatalbaş, Arka Sokaklar dizisine katılarak da oyunculuk yolculuğunda güçlü bir adım attı.

Deniz Çatalbaş, Arka Sokaklar'dan ayrılıp daha büyük bir kariyer çıkışı yaptı! 7

Ancak yeni sezonda Arka Sokaklar’da yer almayacak olan oyuncu, Hür isimli yeni dizinin kadın başrolü olarak kariyerinde önemli bir sıçrama yaptı.

Hilmi Cem İntepe’nin erkek başrol olarak yer aldığı Hür dizisi ES Film tarafından TRT Dijital için hazırlanan bir dijital dizi olacak.

Savaş pilotlarının hikayesinin anlatılacağı dizi için ön hazırlıklar devam ediyor. Çekimlerinin Eskişehir’de yapılması planlanan yeni dizide Nazlı karakteri ile Deniz Çatalbaş’ı kadın başrol olarak izleyebileceksiniz.

Arka Sokaklar dizisinde oyunculuk yeteneklerinin bulunduğunu gösteren ve Hür dizisiyle de ilk kez başrol karakterini canlandırma fırsatını elde eden Deniz Çatalbaş, 10 bölümlük bu hikaye ile kariyerinde yeni bir dönemi de başlatmış olacak.