Ana sayfa Sosyal Medya Gizli Saklı dizisinde rol alan Sinem Ünsal kendisiyle ilgili google’daki yanlış bilgileri ifşa etti!

Gizli Saklı dizisinde rol alan Sinem Ünsal kendisiyle ilgili google’daki yanlış bilgileri ifşa etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Sinem Ünsal, son dönemin parlayan genç kadın oyuncularından birisi ve üst üste yer aldığı projelerle de milyonları etkileyen bir noktaya geldi. Özellikle Mucize Doktor dizisindeki Nazlı karakteri ile kariyerinin en güçlü çıkışını yapan oyuncu, başrollerin aranılan kadın oyuncularından birisi haline dönüştü.

Sinem Ünsal, sezon başında Elbet Bir Gün isimli dizide rol almış ama proje beklenen reytingleri getirmeyince beşinci bölümde erken final yapmıştı. Oyuncu yaz döneminde ise Gizli Saklı isimli polisiye komedi filminin başrol kadın oyuncusu oldu. Halit Özgür Sarı ile aynı seti paylaşan oyuncu, güzelliği ve yetenekleri ile hayranları tarafından sürekli gündeme getirilen bir isim oldu.

Sosyal medyada hakkında en çok konuşulan kadın oyuncular arasında bulunan Sinem Ünsal bu kadar popüler olunca, hakkında yazılan bilgiler de daha çok dikkat çekiyor. Ancak oyuncudan google’dan yapılan aramalarda çıkan bazı bilgilerin hatalı olduğu eleştirisi de geldi.

Youtube’da katıldığı programda bu hatalara değinen Sinem Ünsal, özellikle bir dönem doğum gününün yanlış yazılmasından dertliydi. Oyuncu, artık çoğu yerde doğrusunun yazıldığını belirterek, 21 Haziran 1993 olduğunu ifade etti.

Oyuncu, 30. yaşına çok az kaldığını da belirterek, bunu hissetmeye başladığını belirtti. Ünsal, “30’da artık daha olgun bir insan olacağım” diye konuştu.

Babasının Azeri ve annesinin Çerkez göçmeni olduğunu belirten Sinem Ünsal, kendisinin ise Foça’da büyüdüğünü anlattı. Oyuncu, “Kafkaslar’dan gelen, Kafkas kızı oluyorum” dedi.

Gizli Saklı dizisinde rol alan Sinem Ünsal kendisiyle ilgili google'daki yanlış bilgileri ifşa etti! 7

İkizler burcu olduğunu sandığını ama bir yıl önce yıldız haritasına baktırdığını ve burcunun aslında Yengeç olduğunu öğrenen oyuncu, yükselen burcunun ise Kova olduğunu anlattı.

Boyunun 1.69 olduğunu belirten oyuncu, ayağının büyük olduğunu 39 veya 40 numara ayakkabı giydiğini belirtti.

Göz renginin düz kahverengi olduğunu ifade eden oyuncu, futbolda ise bir takım tutmadığını vurguladı. Saç renginin de kahverengi olduğunu anlatan oyuncu, Gizli Saklı dizisi için de bir ilki gerçekleştirdi.

Oyuncu, “Saç rengim gözlerim gibi kahverengi. Şu an orijinal renginde değil. İlk kez boyattım. Yeni projemiz için, imaj değişikliğine gittik. Çok endişeliydim, ilk defa boyatacağım için. Fakat Erol o kadar güzel bir renk yaptı ki, enteresan bir yöntemle saç rengimi açtı. Normalde daha koyu” diye konuştu.

Oyuncu saç renginin yeni halini kendisinin de çok beğendiğini sözlerine ekledi. Oyuncu hakkındaki diğer detayları aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.