Ana sayfa Dizi İzle Mustafa’yı şok eden sürpriz – Sen Anlat Karadeniz 24. Bölüm

Mustafa’yı şok eden sürpriz – Sen Anlat Karadeniz 24. Bölüm

tarafından ker_def

atv ekranlarının fırtına gibi esen dizisi Sen Anlat Karadeniz dizisi 3 Ekim Çarşamba akşamı 24. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Yine etkili sahneler ve birçok olayın ortaya çıktığı dizinin yeni bölümünden görüntüler youtube’da paylaşıldı. Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu  canlandırdığı dizinin 24. bölümünden önemli sahneleri sizler için araştırdık.

3 Ekim Çarşamba günü atv’de yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisinin 24. bölümünde başlıktaki sahneyi videodan izleyebilirsiniz.

24. bölümde neler yaşandı? Detaylar şöyle:

”Dönüp kavuşacağın yer benim demedim mi?”

Mustafa, Tahir’e doğrulttuğu silahı ateşlerken Asiye’nin yanı başında olduğundan habersizdir. Bir yandan kardeşi için ağlarken bir yandan Asiye’nin kanında zehir dolaştığını öğrenen Mustafa, yaralı bacağıyla Asiye’yi o uçurumdan nasıl indirecek? Tahir’in öldüğünü düşünen Nefes gözünü karartıp tetiği çekerken kendi sonunu da mı hazırlıyor? Vedat tüm suçlarından aklanıp Kalelilerin karşısına çıkıyor. Ailesini koruyamadığı için kendisine kızan Mustafa, Vedat’ın cezasını kesmeye kararlı. Tahir, Mustafa’yı durdurabilecek mi?

Yapım – Sinegraf
Yapımcı – Osman Sınav
Yönetmen – Veli Çelik / Yusuf Ömer Sınav
Senaryo – Erkan Birgören
Oyuncular – Ulaş Tuna Astepe(Tahir), İrem Helvacıoğlu(Nefes), Mehmet Ali Nuroğlu(Vedat), Sinan Tuzcu(Mustafa), Öykü Gürman(Asiye)