Ana sayfa Dizi Haberleri Nare ve Zeynep’e aynı kader! Sefirin Kızı’ndaki durum, Doğduğun Ev Kaderindir’de yaşanıyor!

Nare ve Zeynep’e aynı kader! Sefirin Kızı’ndaki durum, Doğduğun Ev Kaderindir’de yaşanıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – tv8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi dün akşam 15. bölümle ekranlara geldi. Çarşamba akşamlarının büyük ilgi gören dizilerinden olan Doğduğun Ev Kaderindir’in hikayesi, bilindiği gibi gerçek bir hayat hikayesi.

Dizide Demet Özdemir’in oynadığı Zeynep karakteri, (gerçek ismi bu değil tabii ki) Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun danışmanlarından birisi. Doktor Hanım, yazdığı kitapta Zeynep’in hayat hikayesinin ve yaşadığı travmaları paylaşıyor. Dizide de bu olaylar teker teker alınıyor.

Geçtiğimiz bölümlerde Kırmızı Oda’da Binnur Kaya’nın oynadığı Doktor Hanım ile Zeynep’in karşılaşmasını zaten izlemiştik. Gelecek bölümlerde de Zeynep’i yine o koltukta göreceğiz.

Gelelim Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ile Sefirin Kızı dizisindeki benzeşen duruma. Neslihan Atagül, Engin Öztürk ve Uraz Kaygılaroğlu’nun oynadıkları Star TV’deki Sefirin Kızı dizisinde Sancar’ın Nare’yi hayal kırıklığına uğratan tavırları, maço halleri, hatta onu konağa götürüp Menekşe ile yanyana getirmesi, izleyiciyi delirtmişti.

Buna karşılık Gediz’in çok daha eğitimli, görgülü, güven veren, düzgün, Nare’yi destekleyen ve her durumda yanında olan tavrı, izleyenlerin beğenisini kazanmış ve bir süredir Gediz ve Nare ilişkisinin öne çıkması istenmişti. İzleyici sosyal medyada Sancar’ı topa tutarken, Gediz’i de sahiplenmişti.

Nare ve Zeynep'e aynı kader! Sefirin Kızı'ndaki durum, Doğduğun Ev Kaderindir'de yaşanıyor! 14

Şimdilerde Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde de benzer ayak sesleri duyulmaya başlandı! Başlandı diyoruz çünkü henüz Gediz gibi bir karakter diziye yeni girdi. Kim mi o? Engin Öztürk’ün oynadığı Barış. Faruk da okumuş, eğitimli, düzgün gibi görünen bir adam ama Emine’ye ne yaptığını gördük? Zira onu yüzüstü bıraktığı gibi çok da güvenilmez biri olduğu anlaşılıyordu.

Dolayısıyla dizide Zeynep ile eşleştirilerek “İşte doğru adam” denilebilecek bir karakter yeni girdi. Zaten Engin Öztürk’ün diziye katılacağı haberinden sonra izleyici tahmin etmeye başlamıştı, bu adamın Zeynep’e aşık olacağını. Öyle mi olacak göreceğiz ama birbirlerine yakıştırılmaya başladıkları kesin! Zira sosyal medyada bu konuda pek çok yorum yapıldı.

Özellikle Mehdi’nin son iki bölümdür iyice artan öfkesi, Burhan’ın mahalleye gelmesiyle birlikte büyüdü. Zaten Benal’i alıp Zeynep’le yaşadığı eve getirmesi, Sancar’ın Nare’ye yaptığından farksızdı. Her ne kadar Benal metresi olmasa da Zeynep çok zor bir duruma düşürüldü. İzleyicinin gözünden Mehdi burada düştü biraz.

Nare ve Zeynep'e aynı kader! Sefirin Kızı'ndaki durum, Doğduğun Ev Kaderindir'de yaşanıyor! 15

Tam hayatının işini alacakken olana bak!

Daha sonrasında da içindeki şiddet çıkmaya başlayınca Zeynep bu duruma dehşetle baktı. Tam hayatını yoluna koymak üzere olan Zeynep, Hukuk Bürosu’na yeniden kendisini kabul eden Barış’ın yanındayken gelen telefon ise izleyiciyi çıldırttı.

Burhan ile kavgaya giren Mehdi’nin tutuklandığı haberini Kibrit arayıp verdi. Zeynep, hayatının şansını yakalamışken ve asla özel nedenlerle işi geri plana atmayacağını daha bir dakika önce söylemişken yaşanan bu durum, izleyenlerin sinirlerini alt üst etti.

Mehdi’nin Zeynep’in güçlü, kendi ayakları üstünde duran bir kadın olmasını desteklemesine karşın, yaşadığı mahalleyi terketmemesi yüzünden sürekli çıkan sorunlar, ikisinin evliliğinde ciddi sorunlara neden olacak gibi…

Zeynep düzgün bir mahallede yaşamak istese de Mehdi’yi ikna edemeyecek gibi görünüyor. Zaten işi nedeniyle zor ve yoğun günler yaşayacak olan Zeynep’in bu ortamda başarılı bir iş kadını olmasının da çok imkanı kalmıyor gibi…

Hal böyle olunca da izleyicilerin bir kısmı Mehdi’yi bırakıp Barış ile olmasını istiyor Zeynep’in. Tıpkı Sefirin Kızı dizisinde Nare’nin Sancar’ı bırakıp Gediz ile olmasını istediği gibi.

Eğitimli, güçlü, kendi ayakları üzerinde durabilecek yapıdaki bu iki kadın Zeynep ve Nare’nin Sancar ve Mehdi gibi kendilerinden bambaşka bir kültüre, anlayışa sahip insanlara aşık olmaları yadırganıyor ama Sefirin Kızı için olmasa da en azından Doğduğun Ev Kaderindir dizisindeki hikayenin gerçekliğine de dayanarak “Hayatta oluyor böyle şeyler” diyebiliriz…

İşte Mehdi ve Zeynep ilişkisini istemeyenlerden gelen o mesajlardan bazıları:

Nare ve Zeynep'e aynı kader! Sefirin Kızı'ndaki durum, Doğduğun Ev Kaderindir'de yaşanıyor! 16

Nare ve Zeynep'e aynı kader! Sefirin Kızı'ndaki durum, Doğduğun Ev Kaderindir'de yaşanıyor! 17

Nare ve Zeynep'e aynı kader! Sefirin Kızı'ndaki durum, Doğduğun Ev Kaderindir'de yaşanıyor! 18

Nare ve Zeynep'e aynı kader! Sefirin Kızı'ndaki durum, Doğduğun Ev Kaderindir'de yaşanıyor! 19

Nare ve Zeynep'e aynı kader! Sefirin Kızı'ndaki durum, Doğduğun Ev Kaderindir'de yaşanıyor! 20

Nare ve Zeynep'e aynı kader! Sefirin Kızı'ndaki durum, Doğduğun Ev Kaderindir'de yaşanıyor! 21