Ana sayfa Dizi Fragmanları Ey senarist sakın Suhandan’a bir şey yapma! Zümrüdüanka hayranları ültimatom verdi

Ey senarist sakın Suhandan’a bir şey yapma! Zümrüdüanka hayranları ültimatom verdi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Zümrüdüanka dizisinin en çok sevilen karakterlerinden Suhandan ile Hamit’in mutluluğa doğru yürüdükleri anlar izleyicileri çok sevindirdi. Pelin Abay’ın canlandırdığı Suhandan Demirkan ile Doğukan Güngör’ün hayat verdiği Hamit Özgüç aşkları için büyük bir mücadeleye giriyor.

Zümrüdüanka hayranları da Suhandan ve Hamit’in aşk sahnelerinde kendilerinden geçiyor. Hatta bazı izleyiciler var ki, sadece bu iki karakter için diziye baktıklarını bile söylüyor. Sosyal medyaya yansıyan yorumlarda Suhandan ve Hamit’in aşk dolu görüntüleri dizinin 15. bölümünün çok beğenileceğini gösteriyor.

Ancak, Suhandan’a tam da çok mutlu olduğu anlarda bir şeyler oluyor. Zehirlendi mi acaba? İzleyiciler en çok da Canan’dan şüpheleniyor. Hamit, ne yapacağını bilemiyor. Gerçek mi bunlar? diye sorular soran birçok izleyici var.

“Siz ne güzel bir çift oldunuz” diye yorum yapan dizi hayranları, şimdi de Suhandan’ın başına bir şey gelmesinden korkmaya başladı. Karaktere bir şey olmamasını isteyen izleyiciler, senaristlere sosyal medyada üzerinden mesaj yolluyor. “Sakın Suhandan’a bir şey yapma ey senarist” sözleriyle adeta izleyiciler ültimatom veriyor…

Hamit’in şu sözleri de çok anlamlı bulundu: “Sen yeter ki zorla evlendirildiğin adam olmaktan kurtar beni.”

Zümrüdüanka dizisinin 15.yeni bölümü bu iki karakterin mutluluk sahneleri ve Suhandan’ın yaşadıklarının detayı nedeniyle daha çok merak ediliyor. Dizinin yeni bölümü 17 Ekim Cumartesi akşamı saat 20.00’da Fox TV’de yayınlanacak.

İşte 15. bölümden gerçek mi bunlar dedirten o sahneler: