Ana sayfa Sinema Naz Elmas, kısa süren Kanal D dizi macerasından sonra yeni karar aldı!

Naz Elmas, kısa süren Kanal D dizi macerasından sonra yeni karar aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Ünlü oyuncu Naz Elmas, hatırlanacağı üzere Kanal D ekranında İyi Aile Babası olarak başlayıp da sonrasında Babam Çok Değişti olarak konsepti ve ismi yenilenen dizide kısa süre rol almıştı. Toplam 4 bölüm olarak Babam Çok Değişti ile Kanal D ekranına gelen Naz Elmas, farklı bir deneyim yaşadı.

Komedi dizisinin tutmaması ve reytinglere yenilmesi dikkat çekerken, Naz Elmas dizi devam etseydi de konuk oyuncu olarak yer aldığında uzun süreli kalmayacaktı. Ünlü oyuncu, önceki sezon Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine katılmış ve Sevda Meftun karakterine hayat vermişti. Ancak dizinin hayranlarının karaktere yönelik ağır yorumları sonrasında hikayedeki varlığı 12 bölümden öteye gidemedi.

Naz Elmas şimdilerde ise farklı bir rolün heyecanını yaşıyor. Yeniden setlere dönme kararı alan oyuncu gelen teklifi kabul etti. Leyla Hanım isimli yeni bir sinema filmi projesinde yer alacak oyuncu, yakında kamera karşısına geçecek.

Türkiye’nin seçilmiş ilk kadın belediye başkanı Leyla Atakan’ın hayatı Leyla Hanım filminde anlatılacak. Naz Elmas, “İzmit halkı tarafından sevilen, önemli ve değerli birini canlandıracağım için çok heyecanlıyım” açıklamasında bulundu.