Ana sayfa Dizi Haberleri Efsane Doktorlar dizisinin unutulmayan iki karakteri Suat ve Arslan yeniden bir araya geldi!

Efsane Doktorlar dizisinin unutulmayan iki karakteri Suat ve Arslan yeniden bir araya geldi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Doktorlar dizisi ekran dünyasının unutulmayan yapımlarından biri. ABD yapımı Grey’s Anatomy’nin Türkiye uyarlaması olan dizi yayınlandığı dönem fırtınalar estirmiş, tekrarları bile izlenmişti. Bu efsane dizinin unutulmayan iki karakteri Doktor Suat Birtan ve Doktor Arslan İbrahimoğlu’nu canlandıran Bekir Aksoy ve Devrim Nas, yıllar sonra yeni bir yapımda bir araya geldi.

Med Yapım tarafından çekilen Doktorlar dizisi dört sezon ve 97 bölüm olarak Show TV’de ekrana gelmişti. Şubat 2011’de sona eren dizide başrolleri Kutsi ve Yasemin Ergene paylaşırken onlara Bekir Aksoy, Devrim Nas, Melike Güner, Yeşim Ceren Bozoğlu, Yağmur Atacan gibi isimler eşlik ediyordu.

Dizide Bekir Aksoy’un canlandırdığı Doktor Suat Birtan ve Devrim Nas’ın hayat verdiği Doktor Arslan İbrahimoğlu yapımın iki unutulmayan karakteriydi. Bu iki usta oyuncu yıllar sonra Leyla Hanım isimli bir yapımda yeniden bir araya geldi.

Efsane Doktorlar dizisinin unutulmayan iki karakteri Suat ve Arslan yeniden bir araya geldi! 7

Filmin başrolünde Özge Borak yer alıyor. Özge Borak, Leyla Hanım isimli filmde Türkiye’nin tek dereceli seçim sistemiyle seçilen ilk kadın belediye başkanı ünvanına sahip Leyla Atakan’ı canlandırıyor. Filmde ayrıca Ferman Akgül, Beyti Engin, Serhan Arslan, Bekir Aksoy, Devrim Nas, Anıl Taşezen, Barış Kıralioğlu, Belma Canciğer ve Aylin Aras yer alıyor.

Yönetmenliğini ve senaristliğini İlke İşisağ’ın üstlendiği film seçimlerdeki başarısıyla Türkiye’de doğrudan seçilen ilk kadın belediye başkanı olarak 1968 yılında İzmit Belediye Başkanı olarak göreve başlayan ve 11 Şubat 1971 tarihinde geçirdiği trafik kazasında üç meclis üyesi yol arkadaşı ile birlikte hayatını kaybeden Leyla Atakan’ın hayatını anlatıyor.

Filmin çekimleri kısa süre önce tamamlandı ve vizyona girmesi bekleniyor. Filmde Özge Borak, Leyla Atakan’ı canlandırıyor.