Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Naz Mila’nın paylaşımlarına bakınca, Hanife Gürdal’ın çok hakkını yemişiz

Naz Mila’nın paylaşımlarına bakınca, Hanife Gürdal’ın çok hakkını yemişiz

tarafından ker_def

Gelin adayı olarak ünlenen iki isim magazin gündeminde sürekli yer bulmakta…

Bu isimlerden birisi Hanife Gürdal…

Bir türlü talip beğenmemesi ile ekranlarda çok konuşulan Hanife, daha sonra sosyal medya paylaşımları ve aşkıyla da magazin gündeminde yer almıştı.

Son zamanlarda ise bir başka gelin adayı Naz Mila, dikkatleri üzerine çekmeye başladı.

Bir dönem katıldığı izdivaç programlarıyla adını duyuran gelin adayı Naz Mila, şu sıralar çeşitli markalara ait ürünleri tanıtarak sosyal medya hesabını kazanç kapısı haline getirdi.

Benzer bir yöntemi Hanife de uygulamış ve tesettür ürünlerinin tanıtımını yapmıştı. Bu paylaşımları nedeniyle büyük eleştiri alan Gürdal, sosyal medyada eleştirel yorumlarla karşılaşmıştı.

Ancak Naz Mila’nın tepki çeken hallerine bakılınca Hanife’ye ağır eleştirilerle haksızlık yapıldığı da ortaya çıkıyor.

Hanife’nin hanım hanımlığına karşın Naz Mila’nın cesur ve tahrik edici paylaşımları ‘bu kadarına da pes’ dedirtecek noktaya geldi.

İşte paylaştığı video ve fotoğraflarla sık sık gündeme gelen Mila’nın bornozlu paylaşımı…

Naz Mila kimdir?

Zuhal Topal’ın sunduğu Evleneceksen gel isimli izdivaç programında gelin adayı olarak tanınan Naz Mila aslen Azerbaycan’lıdır. Yarışma ve sonrasında sosyal medya hesaplarından sıkça cesur paylaşımları ile adından söz ettiren Naz Mila bir dönem Ali Ağaoğlu’nun kardeşi Hüseyin Ağaoğlu ile birlikte görüntülenmişti.

Naz Mila'nın paylaşımlarına bakınca, Hanife Gürdal'ın çok hakkını yemişiz 10

Daha önce bir kez evlenen Naz Mila’nın eski evliliğinden Milana isminde bir kızı var. 1991 yılında dünyaya gelen Naz Mila’nın burcu ise Koç.