Ana sayfa Dizi Haberleri Nazan Kesal, Çocuk dizisiyle hayranlarını çok şaşırtacak!

Nazan Kesal, Çocuk dizisiyle hayranlarını çok şaşırtacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin ardından, Halka ve şimdi de Çocuk…
Nazan Kesal, son dönemde yüksek bir performans sergiliyor. Üst üste farklı dizilerde, birbirinden farklı karakterlere hayat veren usta oyuncu, başarısıyla da alkışı hak ediyor.

Fazilet karakteri ile adeta fenomen olan ünlü oyuncu, Halka dizisinde de Hümeyra Karabulut olarak akıllarda iz bırakmayı başardı.

Nazan Kesal, Çocuk dizisiyle hayranlarını çok şaşırtacak! 7

Çocuk dizisiyle yeni sezonda Star TV ekranında izleyicilerle buluşacak olan Kesal, dizide Asiye karakterine hayat verecek.

Bambaşka rolleri büyük ustalıkla canlandıran Kesal, Asiye karakteriyle de büyük sırların odağındaki kişi olacak.

Kayınvalide Asiye, öyle büyük bir sırrı içinde taşıyor ki bu sır ortaya çıktığında herkesin hayatını alt üst edecek.

Nazan Kesal yaptığı açıklamada, “Şu ana kadar iyi ki bu işteyim dedirten çok şey var.Umarım bu hep böyle devam eder. Ceyda (Ateş)’yı gelinim gibi hissediyorum. Serhat ile daha önce çalışmıştık. Bu kez oğlum oldu. İsmail Hacıoğlu zaten çok sevdiğim bir oyuncudur. Güzel bir iş olacak. Çocuk dizisini izleyin, pişman olmazsınız” diye belirtmekte.

Kesal, Star TV’nin sosyal medya hesabında dizisini tanıttı.

Başrollerini; Nazan Kesal, İsmail Hacıoğlu, Serhat Teoman, Merve Çağıran, Ceyda Ateş Toplusoy, Kenan Acar, Nimet İyigün ve Mehmet Emin Güney’in paylaştığı dizinin yeni fragmanını videodan izleyebilirsiniz.

“ÇOCUK” GENEL HİKAYE

“Çocuk” Dört kadının annelikleriyle sınandığı yolda, çocuklarının da anneleriyle sınanacağı bir hikayedir… Hayat kadını bir annenin kızı olan Akça kendi evladına daha iyi bir gelecek verebilmek için anneliğinden vazgeçerken, varlıklı bir ailenin gelini olan Şule, bir ömür boyu Akça’nın bebeğine annelik yapmaya söz verir.

Adını Efe koyduğu bebeğe evladı gibi bakıp büyütürken kendi çocuğunun doğmasıyla işler değişir. Kayınvalide Asiye’nin ise herkesin hayatını alt üst edecek büyük bir sırrı vardır.