Ana sayfa Dizi Haberleri Çağlar Ertuğrul ile Deniz Baysal’ın iki dizide farklı karakterlerle yarım kalan aşklar!

Çağlar Ertuğrul ile Deniz Baysal’ın iki dizide farklı karakterlerle yarım kalan aşklar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde Yağız ile Hazan karakterlerini canlandıran Çağlar Ertuğrul ile Deniz Baysal ikilisine izleyiciler büyük ilgi göstermişti. 25 Mart 2017 tarihinde ilk bölümü yayınlanan dizi toplam 2 sezon sürdü ve 50 bölüm izleyicilerle buluştu. Dizinin en etkili karakterleri de Hazan ile Yağız olarak öne çıktı.

Çağlar Ertuğrul ile Deniz Baysal uyumunun izleyenleri çok etkilediği dizide ikilinin aşkı da birçok kişiye göre yarım kaldı. Bu yarım kalma hali aslında Hazan’ın yaralarını saran Yağız karakterinin, finalden önce ortaya çıkan yaralarını Hazan’ın sarmasına vakit kalmamasıydı. Hazan ile Yağız aşkının yarım kalan bir hikayesi vardı ve izleyiciler de bu durumu dizinin yayınlandığı dönemde çok eleştirmişti.

Çağlar Ertuğrul ile Deniz Baysal'ın iki dizide farklı karakterlerle yarım kalan aşklar! 12

Teşkilat dizisinde de bu sefer Serdar ile Zehra aşkının yarım kaldığı gerçeğini görebilirsiniz. Serdar karakterini canlandıran Çağlar Ertuğrul ikinci sezon sonu itibari ile projeden ayrıldı. Bu ayrılığın ortaya çıkması da ikilinin hayranları için ikinci kez yarım kalan aşk olarak nitelendirildi.

Hikayede Zehra ile Serdar arasında daha birçok sahne yaşanması beklenirken, Çağlar Ertuğrul’un vedası ile birlikte Zehra’nın aşkı da yarım kalmış olacak.

Çağlar Ertuğrul ile Deniz Baysal'ın iki dizide farklı karakterlerle yarım kalan aşklar! 13

Hazan ve Yağız’dan sonra şimdi de Zehra ile Serdar aşkının yarım kalması da sosyal medyada dizi hayranları tarafından “yarım kalan aşk” olarak nitelendiriliyor.

İki başarılı oyuncunun iki faklı dizide çok iyi bir dizi çifti olduğunu ve izleyiciler tarafından birbirlerine yakıştırılmalarının da reytinglere çok olumlu yansıdığını belirtmek gerekiyor.

Çağlar Ertuğrul ile Deniz Baysal ikilisi ileride bir başka projede daha buluşur mu bilinmez ama, bu güçlü uyumun izleyicilerde bir karşılığının bulunduğu gerçeği akıllarda duruyor.