Ana sayfa Sosyal Medya Ne bir süs bebek, ne bir kukla! Bahar Şahin’den seksi poz sonrası linç isyanı!

Ne bir süs bebek, ne bir kukla! Bahar Şahin’den seksi poz sonrası linç isyanı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Bahar Şahin, Haziran ayında final yapan Zalim İstanbul dizisinde canlandırdığı Ceren karakteri ile bir hayli öne çıkmıştı. Kariyerinin en iyi noktasında olan oyuncu, kendisini geliştirdi ve yer aldığı rollerde izleyicilerin akıllarda kalıcı olmasını sağladı.

Bahar Şahin, Zalim İstanbul’da büyük övgüler aldı. Oyuncu, dergilerin de aranılan isimlerinden. Gardırop Magazine isimli dergiye özel pozlar veren oyuncu, sosyal medyadan da paylaşımlarda bulundu. Beyazlar içindeki seksi pozunu yayınlayan Bahar Şahin’e takipçilerinden olumsuz yorumlar da geldi. “Sizin zaten oyunculuğunuz ve fiziğiniz güzel illaki bi yerlerinizi açmak zorunda değilsiniz ben beğenmedim” diye yorum bırakan bir izleyici gibi, çeşitli mesajlarla bazı takipçiler de durumu eleştirdi.

Ne bir süs bebek, ne bir kukla! Bahar Şahin'den seksi poz sonrası linç isyanı! 8

Bahar Şahin ise bu konuda instagram hesabında yaptığı açıklama ile önemli bir mesaj verdi… Bir linç malzemesi haline getirilmenin üzücü olduğunu ve bir o kadar da korkutucu olduğunu söyleyen oyuncu, şu sözlerle isyanını dile getirdi:

“Başarı eğer şöhret kattıysa hayatıma veyahut başarımla kazandığım yerin adı şöhretse ona teşekkür ederim. Ancak mesleğimden dolayı göz önünde olmam, örnek bir insan gösterilmeme neden olmamalı. Çünkü ben de herkes gibi bir insanım.

Ne bir süs bebek, ne bir kukla, ne de insanların örnek alacağı bir fikir lideri değilim. Evet ben de hatalar yapıyorum her genç insan gibi. Sırf daha fazla insan tarafından tanınıyorum diye, yaptığım her hareketin eleştirilmesi, bir linç malzemesi haline getirilmesi çok üzücü ve bir o kadar da korkutucu.”

Ne bir süs bebek, ne bir kukla! Bahar Şahin'den seksi poz sonrası linç isyanı! 9