Ana sayfa Sosyal Medya 2022 yılının son günlerinde psikolojisi bozulan Bahar Şahin’den 2023’te bomba gibi bir sürpriz geliyor!

2022 yılının son günlerinde psikolojisi bozulan Bahar Şahin’den 2023’te bomba gibi bir sürpriz geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Bahar Şahin, Rosa isimli sinema filminin çekimlerini tamamladı ama yaşadığı süreci de hiç unutamayacak gibi gözüküyor. Töre cinayetini anlatan Roza isimli filmde Fikret Kuşkan ile başrolde yer alan oyuncu, canlandırdığı karakterin yaşadıkları nedeniyle psikolojisinin bozulduğunu açıkladı.

Bahar Şahin, role kendisini o kadar çok kaptırdı ki, benzer olayların gerçekte de yaşandığını bildiği için, töre cinayetine kurban giden genç bir kadının hissettiklerini bizzat kendi içinde de yaşadı.

Filmde Ceylan isimli karakteri canlandıran Bahar Şahin, 10 yıllık meslek kariyerinde bu kadar büyük acı hissetmediğini açıkladı. Olayları tüm gerçekliği ile yansıttıkları Roza filminin 2023 yılının Eylül ayında izleyicilerle buluşacağını açıklayan oyuncu, “Bir aydır ölüm korkusuyla yaşıyorum” sözleriyle de herkesi şoke etti.

Bahar Şahin, filmin sahneleri nedeniyle yaşadığı bu güçlü duygularla 2022 yılına son vermiş oldu. Ünlü oyuncu, 2023 yılı için ise hayranlarına çok güzel bir sürpriz yapabilir.

Zalim İstanbul isimli dizi ile parlayan Bahar Şahin, son dönemin en başarılı kadın oyuncularından birisi olarak kabul ediliyor ve yapımcılardan birçok teklif alıyor.

Genç oyuncunun 2023 yılı içinde olmasını çok istediği bir proje var. Detay vermek istemeyen Bahar Şahin, şu sözleri ile ne kadar heyecanlı bir 2023 yılı yaşayacağını da ifade etti:

“Kalbimi pır pır eden bir proje var. Olmasını çok istiyorum, çok içten istiyorum. Umarım olur. Henüz bana ait bir şey değil, umarım olur.”

Ünlü oyuncu proje için görüşmelerini sürdürüyor ve 2023 yılının ilk günlerinde yeni bir proje müjdesi gelirse de şaşırmamak lazım.