Ana sayfa Dizi Haberleri Ne büyük tesadüf! Aşk yaşayan Pınar Deniz ile Yiğit Kirazcı’nın dizi tercihleri de aynı oldu!

Ne büyük tesadüf! Aşk yaşayan Pınar Deniz ile Yiğit Kirazcı’nın dizi tercihleri de aynı oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aşkın Kıyameti isimli sinema filminde rol alan Pınar Deniz ile Yiğit Kirazcı’nın aşk yaşamaya başlaması herkesi şaşırtmıştı. İki ünlü isim el ele de görüntülendi ve aşkları artık iddia boyutundan çıktı ve herkese ilan edilmiş oldu…

Pınar Deniz ve Yiğit Kirazcı son dönemin iki önemli ismi ve dizileriyle de hayranlarını etkilemeye devam ediyorlar… Her iki oyuncu da özel hayatlarında birbirlerini bulurken, yeni sezon için dizi anlaşmalarını da yaptı.

Pınar Deniz, Aşk 101 dizisinde birlikte rol aldığı Kaan Urgancıoğlu ile birlikte bu sefer televizyon dizisinde başrolde buluştu. Kanal D’de yayınlanacak Yargı isimli yeni sezonun hukuk dizisinde Ceylin karakterine hayat verecek olan Pınar Deniz, şimdilerde tatilin keyfini sürüyor ama yakında çekimler başlayacak.

Yiğit Kirazcı ile birlikte gününü gün eden ve Marmaris tatilinde de aşkıyla neşeli anlar yaşayan Pınar Deniz, yeni dizisinde avukat olarak izleyicilerle buluşacak. Oyuncunun hayranları yeni rolünü de çok merak ediliyor. Sema Ergenekon’un Adliye’de yaptığı gözlemlere dayanarak senaryosunu oluşturduğu Yargı dizisinin çekimlerine önümüzdeki hafta başlanması bekleniyor.

Yiğit Kirazcı ise yeni sezonda Ayrılık isimli Fox TV dizisinde izleyicilerin karşısına çıkacak. İngiliz hukuk dizisi olarak öne çıkan The Split uyarlaması olan Ayrılık, yeni sezonun iddialı projelerinden birisi.

Ne büyük tesadüf! Aşk yaşayan Pınar Deniz ile Yiğit Kirazcı'nın dizi tercihleri de aynı oldu! 7

Hem Pınar Deniz hem de Yiğit Kirazcı’nın yeni aşka başladıkları dönemde birbirlerine benzeyen iki farklı hukuk dizisiyle ekrana dönecek olması da ayrı bir detay olarak dikkatleri çekti.

Önceki gün İstanbul’da el ele görüntülenen ikili, artık basında da kaçmıyor ve poz vermekten çekinmiyor. Yeni projeleri için tatilden dönen ikili yeni heyecanlar yaşayacak. Çift, “İkimiz de yeni projelerimize odaklandık, umarım başarılı işler olur” diye konuştular.

Kısa bir tatil sürecinden sonra İstanbul’da evde kalmayı daha çok tercih eden ikili, kendilerini de evcimen olarak tanımlıyorlar.