Ana sayfa Sosyal Medya Çukur dizisi bitti, Aliço’ya hayat veren Rıza Kocaoğlu bakın ne hale geldi!

Çukur dizisi bitti, Aliço’ya hayat veren Rıza Kocaoğlu bakın ne hale geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu, Çukur dizisinde canlandırdığı Aliço karakteri ile hem gönüllere girdi hem de akıllara yazıldı. Dizide tanıştığı Hazal Subaşı ile de aşk yaşayan oyuncu, sonra sevgilisinden ayrılmıştı.

Çukur dizisi 131. bölüm ile birlikte 4. sezon sonunda final yaptı. Finalden sonra iyice kendini bırakan Rıza Kocaoğlu yeniden kilo aldı… Bodrum’da Milliyet tarafından görüntülenen Rıza Kocaoğlu’nun göbeğinin iyice belirginleşmekte olduğu fotoğraflara yansıdı.

Çukur dizisi bitti, Aliço'ya hayat veren Rıza Kocaoğlu bakın ne hale geldi! 8

Geçen sezon da yaz aylarında kilolu halleri ile görüntülenen oyuncu, özel bir çalışma yapmış ve detoks kampına gitmişti. Çukur dizisinin 4. sezon çekimleri öncesi de İstanbul’da spor yaparak forma giren Rıza Kocaoğlu, fit haline geri dönebilmişti.

Çukur dizisi bitti, Aliço'ya hayat veren Rıza Kocaoğlu bakın ne hale geldi! 9

Şimdilerde ise oyuncunun önünde Çukur dizisi gibi güçlü bir mazeret yok ve kilo konusunu nasıl çözeceği de merak ediliyor.

Çukur dizisi bitmemiş olsaydı eminiz ünlü oyuncu kilosuna daha çok dikkat etmek ve fazla kilolarından kurtulmak için de daha çok çaba harcamak durumunda kalacaktı.

Rıza Kocaoğlu, Çukur dizisinden sonra Netflix için hazırlanan Another Self isimli dizinin çekimlerinde de yer aldı. Hatırlanacağı üzere çekimler geçtiğimiz hafta Tuba Büyüküstün’ün koronavirüse yakalanması nedeniyle bir süre durdurulmuştu.

Kocaoğlu’nun yeni sezonda herhangi bir televizyon dizisinde yer alıp almayacağı henüz netlik kazanmadı.