Ana sayfa Sosyal Medya Ne diziymiş, rekora doymuyor! Mucize Doktor bile Masumlar Apartmanı’nı kıskanır!

Ne diziymiş, rekora doymuyor! Mucize Doktor bile Masumlar Apartmanı’nı kıskanır!

tarafından ker_def

Dizi hayranları hatırlayacaktır, 2019-2020 sezonunda ‘rekora doymuyor’ tarzı haberler Mucize Doktor dizisi için yapılırdı. Reytingleriyle müthiş bir çıkış yakalayan Fox TV dizisi, izleyicileri öyle mest etti ki, reytingler resmen patladı… Ancak ikinci sezonda Mucize Doktor aynı performansı sürdüremiyor. Bu sezon reytingleri patlatan dizi Masumlar Apartmanı oldu. Bir anlamda Mucize Doktor ekibi için de TRT1 dizisini reyting noktasında kıskanmamak elde değil.

“Masumlar Apartmanı” dizisi rekora doymuyor… Tüm Reyting Gruplarında Lider olan dizi, aynı zamanda sosyal medyayı de ele geçirdi. Yani geçen sezon Mucize Doktor’un yaşadığı büyük mutluluğu bu sefer Masumlar Apartmanı tekrarlıyor… Sosyal Medyada Türkiye’de (TT)’de Birinci, Dünya’da zirvelerde olan Masumlar Apartmanı, TRT1’e de büyük gurur verdi.

Yayına girdiği günden bu yana büyük bir ilgi ve beğeni toplayan, yurt içinde ve yurt dışında
milyonlarca izleyiciyi ekranları başına adeta kilitleyen TRT 1’in yeni dizisi “Masumlar Apartmanı” izlenme oranları ve sosyal medyada ‘atıf’ açısından rekora doymuyor. Şimdiye kadar yayınlanan dört bölümü de büyük beğeni uyandıran dizi, televizyon izlenme oranlarına ilişkin yapılan ölçümler ve sosyal medyada atıfta bulunulma açsından son derecede etkili bir grafik oluşturmuş bulunuyor.

Diğer “rakiplerine” göre “açık ara” izlenme ve “atıf” oranı kaydeden dizi, adeta kendi bölümleri
açısından kendi kendisiyle yarışmaya başlamış durumda…

Ne diziymiş, rekora doymuyor! Mucize Doktor bile Masumlar Apartmanı'nı kıskanır! 9

İzlenme Oranlarında Türkiye’de Lider

TRT 1’in yeni dizisi “Masumlar Apartmanı” 4. Bölümüyle de izlenme oranları (reyting) açısından
önemli bir başarıya imza attı. Tiak verilerine göre, Totalde, AB grubunda ve ABC1 grubunda birincilik elde etti. Reyting ölçümlerinde tüm gruplarda Türkiye’de rekor bir başarıyla liderliğe oturan dizinin beşinci bölümünün de aynı performansı sağlaması bekleniyor.

Ne diziymiş, rekora doymuyor! Mucize Doktor bile Masumlar Apartmanı'nı kıskanır! 10

Sosyal Medyada Türkiye’de Birinci, Dünya’da Trend-Topic (TT) zirvelerinde

“Masumlar Apartmanı” dizisi dördüncü bölümüyle elde ettiği “retying liderliğinin” yanı sıra, sosyal medyada hakkında en çok ‘atıf/yorum’ yapılma (TT) açısından da Türkiye’de birinci sıraya yerleşti. Dizinin dördüncü bölümünün yayını sırasında ve sonrasında dünya genelinden milyonlarca internet kullanıcısı “Masumlar Apartmanı” hakkında yorum ve atıfta bulundukları paylaşımlar yaptılar. Dünya genelindeki (TT) açısından da dizi, en çok konuşulan konular arasında ter aldı ve zirvelere yerleşti.

Ne diziymiş, rekora doymuyor! Mucize Doktor bile Masumlar Apartmanı'nı kıskanır! 11

Oyuncu kadrosu ve senaryosuyla “fark” yaratıyor

TRT 1’in yeni dizisi “Masumlar Apartmanı” birbirinden değerli ve deneyimli oyuncu kadrosu, hayatın içinde kaynaklanan ve hayata dokunan etkili, sürükleyici, ilgi uyandırıcı özgün senaryosuyla televizyon dizileri arasında şimdiden bir “fark” yaratarak izleyicinin gönlüne yerleşmiş bulunuyor.

Başrollerinde Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu ve Merve Dizdar’ın yer aldığı “Masumlar Apartmanı”, 13 Ekim Salı akşamı saat 20.00’de 5. Bölümüyle TRT 1 ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya devam edecek…