Ana sayfa Sosyal Medya Ne garip değil mi? Alev Alev’in iki düşman karakteri en popüler çift seçildi!

Ne garip değil mi? Alev Alev’in iki düşman karakteri en popüler çift seçildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranlarında izleyicilerle Perşembe akşamları buluşmakta olan Alev Alev dizisinde son haftalarda yaşanan reyting düşüklüğü dikkat çekerken, sosyal medyada ise dizinin iki çifti ön planda yer alıyor… Dizide Çiçek karakterini Hazar Ergüçlü canlandırıyor. İlk bölümde çıkan yangında İskender, Çiçek’i ateşin ortasına atarak onun ağır şekilde yaralanmasına ve hayatının da mahvolmasına yol açmıştı.

Berker Güven’in başarıyla canlandırdığı İskender’in bu yaptığı ortaya çıktı. Çiçek ile İskender dizine en zıt karakterler. Ancak sosyal medyada bu ikiliye inanılmaz bir destek var. İskender aslında zenginliğin ve şımarıklığın temsilcisi. Çiçek ise mücadelenin ve mütevaziliğin simgesi… Bu iki karakteri birbirine yakıştıran sosyal medya takipçileri, 10-17 Şubat haftası için en popüler çift olarak Çiçek – İskender’i seçti. Somera’nın yaptığı araştırmanın sonuçları oldukça ilginç.

Ne garip değil mi? Alev Alev'in iki düşman karakteri en popüler çift seçildi! 7

Alev Alev izleyicilerinin bir beklentisi var, o yüzden de Çiçek ve İskender öne çıkıyor. Dizi hayranları, İskender’in yavaş yavaş Çiçek’e aşık olacağına yönelik bir hisse kapıldı. Bu yüzden de iki zıt kutbun birleşmesine yönelik güçlü bir sosyal medya desteği görülüyor. Bu durum da sonuçlara yansımış.

Çukur dizisinde Efsun ve Yamaç karakterlerinin ikinci sırada bulunduğu listede, Sefirin Kızı’ndan Mavi ve Sancar da 3. sırayı elde etti. Sen Çal Kapımı’nın sevilen çifti Eda ve Serkan ise listede gerilemeye devam ediyor. Uzun süre birinci olan bu çift, artık eskisi kadar çok destek bulamıyor.

Zeynep ve Barış çifti de Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde son dönemin yıldızları konumunda. Bu listeye bakıldığında dikkat çeken en önemli detay ise ilk 4 sıradaki çiftin dizilerinin düşüş yaşaması.

Alev Alev son haftalarda ciddi bir reyting kaybı içinde. Çukur, artık finale doğru giderken, hala çok güçlü bir konumda ama bir miktar gerilediği de gerçek, hatta Maraşlı’ya bazı kategorilerde geçildi.

Sefirin Kızı da değişim sonrası düşüş yaşayan yapımlardan birisi. Aynı durumu Sen Çal Kapımı’nda da görebiliyoruz.

5. sıradaki Zeynep ve Barış’ın yer aldığı Doğduğun Ev Kaderindir yükseliş grafiğindeki bir yapım.

Sonuç olarak, sosyal medyanın en popüler dizi çiftleri; ne Uyanış Büyük Selçuklu, ne Masumlar Apartmanı, ne Kuruluş Osman, ne Sadakatsiz, Ne Bir Zamanlar Çukurova, ne Kırmızı Oda ne de Gönül Dağı dizisinden çıktı… Bu saydığımız yapımlar 2020-2021 sezonunun en başarılı dizileri olarak öne çıkıyor. Ama bu dizilerdeki çiftler, sosyal medyada en popüler çiftler listesine giremiyor.