Ana sayfa Dizi Haberleri Ne garip değil mi, Beyaz Show’u yeniden keşfeden bir nesil var!

Ne garip değil mi, Beyaz Show’u yeniden keşfeden bir nesil var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Kanal D ekranında Beyazıt Öztürk’ün sunumu ile 6Aralık 1996 tarihinde yayın hayatına başlayan Beyaz Show, 4 Mayıs 2018 tarihinde sona ermişti. Tam tamına 22 yıl boyunca her Cuma gecesi Beyaz Show’u izlemek için ekran başına geçen milyonlar vardı.

Koronavirüs olmasa acaba yeniden hatırlar mıydık? Kanal D, diziler çekilemeyince, setlerde işler durunca Beyaz Show’un en özel bölümlerini kolaj olarak ekrana getirmeye başladı.

Ünlü konukları ile stüdyodaki izleyicileri ile hoş sohbetiyle Beyaz Show’u yeniden keşfeden bir nesil var… Sosyal medyaya yansıyan yorumlarda izleyicilerin bu özel bölümleri çok beğendikleri ve o yılların da ne kadar güzel yıllar olduğunu yazdıklarını görebilirsiniz.

Beyaz Show’un salgın bittikten sonra yeniden ekrana dönmesini isteyenler de birçok mesaj bırakıyor.

Sosyal medyada Beyaz Show TT listesine de girdi ve birçok kişi hakkında mesaj bıraktı. Bu mesajların büyük bir bölümünün olumlu yorumlar olduğunu da hatırlatalım… Kanal D, her cuma akşamı Beyaz Show’un özel bir kolajını yayınlayacak.

İşte sosyal medyaya yansıyan yorumlar.

Ne garip değil mi, Beyaz Show'u yeniden keşfeden bir nesil var! 15 Ne garip değil mi, Beyaz Show'u yeniden keşfeden bir nesil var! 16 Ne garip değil mi, Beyaz Show'u yeniden keşfeden bir nesil var! 17 Ne garip değil mi, Beyaz Show'u yeniden keşfeden bir nesil var! 18 Ne garip değil mi, Beyaz Show'u yeniden keşfeden bir nesil var! 19 Ne garip değil mi, Beyaz Show'u yeniden keşfeden bir nesil var! 20 Ne garip değil mi, Beyaz Show'u yeniden keşfeden bir nesil var! 21 Ne garip değil mi, Beyaz Show'u yeniden keşfeden bir nesil var! 22 Ne garip değil mi, Beyaz Show'u yeniden keşfeden bir nesil var! 23