Ana sayfa Sosyal Medya Ne Kıvanç Tatlıtuğ ne Can Yaman ne Burak Özçivit! Açık ara ‘En Yakışıklı Ünlü’ bakın kim oldu?

Ne Kıvanç Tatlıtuğ ne Can Yaman ne Burak Özçivit! Açık ara ‘En Yakışıklı Ünlü’ bakın kim oldu?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Her biri birbirinden başarılı ve yakışıklı ünlü Türk aktörleri, zaman zaman çeşitli mecralarda anketler, yorumlar, iletiler aracılığıyla rekabete giriyor. İsimleri sosyal medyada sıklıkla geçen ünlü oyuncuların çeşitli ölçümleme merkezleri tarafından haftalık, aylık olarak bazı kategorilerde bir araya gelerek rakip oldukları sonuçlar gündemden düşmüyor.

Son olarak sosyal medyada dikkat çeken bir sayfa olan Kızlarsoruyor’da yapılan bir anketle son dönemin en yakışıklı ünlü oyuncuları belirlendi. Yapılan oylama sonrası ortaya çıkan sonuç ise pek çok kişiyi şaşırttı! Uzun yıllardır tahtın sahipleri olan isimlerin yerlerini daha genç ve nispeten yeni isimlere bırakıyor olması dikkatleri çekmekte.

Dizi ve sinema filmleriyle hemen herkesin büyük beğenisini kazanan ve adını yer aldığı yapımlardaki başarılı oyunculuğu ile pek çok listeye yazdıran Kıvanç Tatlıtuğ’un Kızlarsoruyor’da yapılan ankette alt sıralarda yer alması çok şaşırttı!

Yine yakışıklılığı ile hemfikir olunan bir başka isim Burak Özçivit de Kıvanç Tatlıtuğ gibi listenin gerisine düşmüş durumda. Kasları ile adından söz ettiren ve İtalya’da şu sıralar şöhreti ile fırtınalar estiren Can Yaman da Kızlarsoruyor’da ilk sırayı başka hemcinslerine kaptırmış!

Yapılan anket sonrasında verilen oylarla ‘En Yakışıklı Ünlü’ kategorisinin ilk sırasında Alp Navruz yer alıyor! Navruz’un rakiplerini açık ara bir şekilde geçmiş olması da ayrıca vurgulanmakta!

Kızlarsoruyor’un yaptığı oylamada ikinci sırada yer alan isim de şaşırttı! Aytaç Şaşmaz, Alp Navruz’un ardından 2. sırada.

 

Navruz, özellikle son rol aldığı Ada Masalı dizisindeki oyunculuğu ile gönülleri fethetti. Fazilet Hanım ve Kızları ile başlayan kariyer çıkışını Elimi Bırakma ile sürdürmüştü. Alp Navruz’un dramdan sonra romantik komedide de ‘aranan adam’ konumuna gelmesi ile birlikte kadın izleyicilerin de gönlünü ayrıca fethettiği görülüyor…

Aytaç Şaşmaz da Hekimoğlu dizisindeki başarılı çıkışının ardından Baht Oyunu dizisiyle gönülleri çeldi ve Kızlarsoruyor’un anketinde başarılı ve yakışıklı, sinema ve dizilerin önde gelen isimlerini geçerek ikinci sıraya oturmayı başardı…

Sen Çal Kapımı dizisi ile özellikle Latin Amerika ülkelerinde fırtınalar estiren Kerem Bürsin ise listenin 3. sırasında. Kıvanç Tatlıtuğ’un benzer başlıklardaki oylamalarda ilk sıraları rakiplerine bıraktığı ankette 4. sırada yer alması ayrıca dikkat çekici bir durum!

Çağatay Ulusoy’un 5. sırada yer aldığı listede 6. sırada Burak Özçivit ve 7. sırada da Can Yaman yer alıyor…