Ana sayfa Sosyal Medya Duy Beni dizisi, dünya çapında bir başarıya imza attı!

Duy Beni dizisi, dünya çapında bir başarıya imza attı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Yaz sezonunun en dikkat çeken yapımlarından birisi de Star TV’nin Duy Beni dizisi oldu. Gençlik dizileri arasında başarılı performansı ile öne çıkan ve perşembe akşamları izleyiciyle buluşan Duy Beni dizisinin sezonda da devam etme ihtimali giderek artıyor.

Genç kuşağın başarılı iki ismi Rabia Soytürk ve Caner Topçu’nun başrolünde oynadıkları Duy Beni dizisi, Fox TV’de ekrana gelen Tozluyaka dizisiyle birlikte yaz sezonunda benzer konuları işleyen iki başarılı yapım olarak dikkatleri çekmekte.

Liselerde öğrencilerin birbirlerine çeşitli nedenlerle uyguladıkları zorbalıkların konu edildiği iki dizinin gerçek hayatta da karşılık buluyor olması, yaz döneminin iki yapımını öne çıkarıyor. Reytingleriyle de kanalların yüzünü güldüren Duy Beni ve Tozluyaka’nın, sezonda da sürmesi bekleniyor.

Duy Beni dizisindeki bazı sahneler izleyenlerin tepkisini çekse de reytingleriyle umut vadeden bir dizi olarak sosyal medyanın da gündeminde.  Perşembe akşamları güçlü bir rakip olan Gelsin Hayat Bildiği Gibi ile karşılaşması dizi için biraz sarsıcı oldu. Ancak yine de belli bir izleyici kitlesini yakalamış görünüyor…

Duy Beni dizisi, dünya çapında bir başarıya imza attı! 7

Duy Beni dizisiyle ilgili Temmuz ayında ortaya çıkan bir araştırma sonucu ise dikkatleri çekti. Dizi, büyük bir başarıya imza atarak adından söz ettirdi! Instagram’da takipçi sayılarıyla ilgili raporlama yapan The Whit tarafından yapılan açıklamada Duy Beni dizisi, Temmuz ayında tüm dünyada takipçi sayısını en çok artıran dizi oldu. Buna göre Duy Beni, Temmuz ayında 673 bin takipçi toplayarak rakiplerini geçmeyi başardı.

Star TV’nin yaz dizisi Duy Beni dizisi ilk bölümüyle beklenen reytingi alamamıştı ama ikinci bölümle birlikte dikkatleri çekmeyi başardı. Hızlı yükselişiyle sezonda da devam etme olasılığını güçlendiren Duy Beni dizisi, reytinglerin yanı sıra güçlü sosyal medya desteği ile yoluna devam ediyor.

Duy Beni’nin sosyal medyada da bugüne kadar görülmemiş bir ilki gerçekleştirmesi ve  dizinin YouTube’da yayınlanan bölümlerinin milyonlarca kişi tarafından izlenmesi ayrı bir başarı hikayesi…

Sadece 7. fragmanının 12 saatte yaklaşık 2 milyon kez izlenmiş olması bile bu başarıya bir örnek. Dizinin bir ay önce paylaşılan ilk bölümünün izlenme rakamının 10 milyonu aşmış olması ve YouTube kanalının takipçi sayısının ise her geçen gün katlanarak 800 bine yaklaşması da Duy Beni dizisini rakiplerinden ayırıyor…