Ana sayfa Dizi Haberleri Ne Nur Fettahoğlu ne de Necip Memili, Darmaduman dizisine toz kondurmadı!

Ne Nur Fettahoğlu ne de Necip Memili, Darmaduman dizisine toz kondurmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Darmaduman dizisi perşembe akşamları yayın hayatına başladı ama gün değişikliği yapıldı. 19 Kasım Cumartesi itibariyle dizinin 4. bölümünü izleyebilirsiniz. Hikayenin tecrübeli isimlerinden olan Nur Fettahoğlu ile Necip Memili de etkili karakterleri canlandırıyor. Genç oyuncular arasında tecrübeli isimlerin de öne çıktığı Darmaduman dizisi reytinglerde başarılı sonuçlar alamasa da oyuncular hikayeden memnun gözüküyor.

Hikayede Mert Yazıcıoğlu ve Aslıhan Malbora’nın canlandırdığı Kerem ile Ece karakterlerinin annesi Beliz rolündeki oyuncu, “Çok güzel bir iş yapıyoruz, çok mutluyuz” diye konuştu. Dizinin reytinglerinin düşük geldiğinin hatırlatılması üzerine Fettahoğlu, “İstenilen şeyi aldık bence, güzel bir işin içindeyim. Herkes iyi olsun” diyerek polemik yaratacak bir söz söylemek istemedi.

Ne Nur Fettahoğlu ne de Necip Memili, Darmaduman dizisine toz kondurmadı! 8

Dizide Nur Fettahoğlu’nun partneri olan ve Harun karakterini canlandıran Necip Memili ise çalışmaların iyi gittiğini anlattı. Oyuncu, “Çok keyifli, çok güzel, hiçbir yaramazlığı yok. Güzel çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Ne Nur Fettahoğlu reytingler konusuna girmek istememişti, Necip Memili de buna takılmadıklarını ifade etti. Memili, “Aslında biz reytinge takılarak bir şey yapmıyoruz. Sadece işin daha keyifli, tutarlı olması için elimizden geleni yapıyoruz. Beğeninin zor olduğu bir süreç yaşıyoruz ülkemizde” şeklinde konuştu.

İzleyicilerin beğenisini artırmak için neler yapabileceklerini düşünmeye kendilerini zorladıklarını anlatan Necip Memili, oyuncu olarak güzel şeyler yapmayı hedeflediklerini belirtti.

Ne Nur Fettahoğlu ne de Necip Memili, Darmaduman dizisine toz kondurmadı! 9

Dizinin ilerleyen dönemde çok daha iyi olacağına inandığını anlatan Necip Memili, dizinin sezona geç başlamasının dezavantaj olmadığını da belirtti.

Ekranda güzel projeler olduğunu hatırlatan oyuncu, kendilerinin de bu dizilerin yayında tutmaya gayret ettiklerini anlattı. Oyuncu, “Umarım daha güzel günler göreceğiz, elimizden geleni yapıyoruz” dedi.