Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kardeşlerim dizisinin Ömer’i Yiğit Koçak’ın ayakları yere sağlam basıyor!

Kardeşlerim dizisinin Ömer’i Yiğit Koçak’ın ayakları yere sağlam basıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisinde Ömer karakteri ile büyük popülerlik elde eden Yiğit Koçak, son dönemin en çok konuşulan isimlerinden birisi haline geldi.

Cumartesi akşamları atv ekranında yayınlanan Kardeşlerim dizisi 3. sezonunda da yine geniş bir izleyici kitlesini kendisine çekiyor. Bu kadar başarılı bir hikaye olunca da yeni yeni isimler bu hikayenin bir parçası olarak popüler hale geliyor. İşte o isimlerden olan Yiğit Koçak, son 2 yıllık süreçte sürekli göz önünde bir isim oldu.

Ancak oyunculuk yolculuğunda hala gidecek çok yolu var. Koçak, “Ne kadar ilerlesek de oyunculukta her zaman yolun başındayız” diyerek daha öğrenecek çok şeyinin olduğunu anlattı.

Yiğit Koçak, Kardeşlerim dizisi için de çok yoğun bir çalışma yürüttüklerinden bahsetti. “İşimizi keyif alarak yaptığımız için çok çalışmaktan keyif bile alıyoruz” diye konuşan oyuncu, yorgunluk yaşadığını da itiraf etti.

Boş zamanlarında vücudunu dinlendirmeye çaba harcadığını, ayrıca spor yaptığını da anlatan Yiğit Koçak, yıllardır davul çaldığını ve bunu da sürdürdüğünü belirtti. Yabancı dil konusunda da eğitimlerini sürdürdüğünü anlatan Koçak, oyunculuk ile ilgili kendisine yatırımlar yapmaya da çaba harcadığını belirtti.

“Öğrenmek hiçbir zaman bitmeyecek” diyerek oyunculuğun sürekli bir eğitim gerektirdiği vurgusunu yapan Yiğit Koçak, sadece mesleğine konsantre olduğunu ve kendisini geliştirmek için her çabayı sergilediğini ifade etti.