Ana sayfa Sosyal Medya İsmail Ege Şaşmaz’a övgü usta oyuncu Hüseyin Avni Danyal’dan geldi!

İsmail Ege Şaşmaz’a övgü usta oyuncu Hüseyin Avni Danyal’dan geldi!

tarafından ker_def

Barış Akarsu Merhaba isimli sinema filmi 18 Kasım’da vizyona girecek ve İsmail Ege Şaşmaz hayranları da heyecanla bekliyor. Genç oyuncu performansı ve şarkılar sahneleriyle çok konuşulacak gibi gözüküyor. Henüz çok genç bir yaşta hayatını kaybeden müzisyen Barış Akarsu’nun hayatının anlatıldığı filmde, tam da onun öldüğü yaşta olan İsmail Ege Şaşmaz, müzisyene olan benzerliği ile de herkesi şaşırttı.

Filmin görüntüleri hem duygusal hem de etkileyici oldu. Uzun süredir konuşulan bu proje ile kariyerinde çok özel bir dönemi yaşayan İsmail Ege Şaşmaz’a filmdeki rol arkadaşlarından da övgüler gelmeye devam ediyor. Usta oyuncu Hüseyin Avni Danyal da genç oyuncunun başarısından bahsetti.

İsmail Ege Şaşmaz'a övgü usta oyuncu Hüseyin Avni Danyal'dan geldi! 8

Barış Akarsu’nun babası Selahattin karakterini canlandıran Hüseyin Avni Danyal, oynadığı kişinin sette yakınında duran birisi olması duygusunun kendisi için bir ilk olduğunu anlattı.

28 yaşında talihsiz bir trafik kazası sonucunda yaşamını yitiren Barış Akarsu’yu canlandırma konusunda İsmail Ege Şaşmaz’ın ne kadar iyi bir tercih olduğunu anlamak için Hüseyin Avni Danyal’ın sözlerine de bakmak lazım

İsmail Ege Şaşmaz'a övgü usta oyuncu Hüseyin Avni Danyal'dan geldi! 9

Dalyan, genç rol arkadaşı Şaşmaz’ın fiziksel olarak da Barış Akarsu’ya benzediğini, çok iyi şarkı söylediğini anlattı. Oyuncu, “Amasra’da şarkıyı da bir iki kere bulunduğumuz ortamda canlı performans söyledi. Epey de çalışmış, çok da iyi söylemiş” diyerek İsmail Ege Şaşmaz’ı övdü.

Hüseyin Avni Danyal ayrıca Kanal D ekranında pazar akşamları ekrana gelen Yargı dizisinde canlandırdığı Metin karakteri ile de son dönemde konuşulan isimlerden birisi oldu.