Ana sayfa Sosyal Medya Ne Ömer ne Sipahi ne Yasak Elma! Alparslan Büyük Selçuklu reytingden sonra bir başka başarısı ile göz doldurdu!

Ne Ömer ne Sipahi ne Yasak Elma! Alparslan Büyük Selçuklu reytingden sonra bir başka başarısı ile göz doldurdu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu dizisi, heyecanlı bir bölümle 30 Ocak akşamı ekrandaydı.

Dönem dizisi olarak başarılı bir süreç izleyen ve başrolünde Barış Arduç’un yer aldığı Alparslan Büyük Selçuklu dizisi, her bölümüyle izleyenler tarafından soluksuz takip edilmekte. Dönem kostümleri, mekanları, aksesuarları ile ayrıca merakla ve ilgiyle takip edilen dizinin bu hafta 44. bölümü yayınlandı.

İkinci sezonu ile yine ilgiyle takip edilen dizi, her bölümüyle gün birincisi olmayı başarıyor. Aynı akşam 4 rakip dizi ile yarışan Alparslan Büyük Selçuklu dizisi, reytingde rakip tanımıyor ve zirveyi bırakmıyor!

Dizinin bu hafta yayınlanan bölümüyle, sosyal medyada da birinci olduğu görülmekte. Adba.tv tarafından yapılan ölçümde Alparslan Büyük Selçuklu dizisi, en yakın rakibi Ömer dizisini ikiye katlayan 26 bin 100 ileti ile günün en çok konuşulan dizisi oldu.

Ne Ömer ne Sipahi ne Yasak Elma! Alparslan Büyük Selçuklu reytingden sonra bir başka başarısı ile göz doldurdu! 7

Ömer dizisi 14 bin 400 ileti ile günün en popüler yapımları arasında ikinci sırada yer alıyor. Yasak Elma dizisi ise sosyal medyada giderek daha az yorum almakta! Geçtiğimiz yıllarda sosyal medyada ilk sıralarda yer alan dizinin son dönemde daha az konuşulduğu görülüyor. Tahtı Alparslan Büyük Selçuklu dizisine bırakan Yasak Elma’nın, son sezonunda sosyal medyada daha az konuşulması dikkatlerden kaçmıyor!

Final bölümü ile son kez ekrana gelen Sipahi dizisi ise atv’nin Bir Küçük Gün Işığı dizisinden daha çok konuşuldu sosyal medyada. Ancak her iki dizinin de konuşulma oranları Alparslan Büyük Selçuklu ya da Ömer’e rakip olmaktan çok uzak kaldı!