Ana sayfa Sosyal Medya Doğukan Güngör’ün kısa sürede elde ettiği başarıya şapça çıkartılır!

Doğukan Güngör’ün kısa sürede elde ettiği başarıya şapça çıkartılır!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Doğukan Güngör, şu sıralarda Kızılcık Şerbeti dizisinde canlandırdığı Fatih karakteri ile son dönemin en çok konuşulan oyuncularından birisi haline geldi. Sıla Türkoğlu ile başarılı bir partnerlik süreci geçiren oyuncu, 2020 yılında başladığı kariyerinde kısa sürede geniş bir hayran kitlesinin desteğini arkasına aldı.

Zümrüdüanka dizisini hatırlayanlar başrollerden rol çalan Pelin Abay ile Doğukan Güngör’e yakından hatırlayacaktır. Bu ikili dizinin sürpriz çıkış yapan çifti olmuştu. Güngör canlandırdığı Hamit karakteri ile izleyicilerin aklında iz bıraktı.

Geçen sezon Hakim dizisinde de yer alan oyuncu, asıl büyük çıkışını ise bu sezona fırtına gibi başlayan Kızılcık Şerbeti dizisiyle gerçekleştirdi. Sıla Türkoğlu gibi yeni ünlenen bir başka genç isim ile başrolü paylaşması da Doğukan Güngör için önemli bir artı oldu.

Doğukan Güngör'ün kısa sürede elde ettiği başarıya şapça çıkartılır! 7

İki genç oyuncunun sosyal medyada iyice patlama yaptığı şu dönemde, Kızılcık Şerbeti dizisinin kariyerlerinde büyük bir etkisinin olacağı anlaşılıyor.

Doğukan Güngör, dünya çapında Türk dizilerini takip eden izleyicilerin katıldığı bir ankette de birincilik elde ederek, popülerliğinin ne kadar yayılmakta olduğunu ortaya koydu.

Turkish TV Pools anketinde En İyi Aktör olarak Doğukan Güngör’in seçilmesi, oyuncunun son dönemdeki çıkışının ne kadar etkili olduğunu gösteriyor.

Ocak ayı için yapılan bu anket çalışmasında Doğukan Güngör’ün partneri Sıla Türkoğlu’nun eski partneri Halil İbrahim Ceyhan’ın önünde birinci olması da bir başka dikkat çeken nokta oldu.

65.213 oy alarak ocak ayının en iyi erkek oyuncusu seçilen Doğukan Güngör’ün hemen ardından gelen Halil İbrahim Ceylan toplam 63.648 oy elde etti.

Doğukan Güngör'ün kısa sürede elde ettiği başarıya şapça çıkartılır! 8