Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını, 20. bölüm 2. fragmanıyla Youtube’da şaşırtıcı bir rekora imza attı!

Yalı Çapkını, 20. bölüm 2. fragmanıyla Youtube’da şaşırtıcı bir rekora imza attı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Star TV’de yayınlanan Yalı Çapkını dizisi, her bölümüyle reytinglerde rekorlar kırarken, aynı zamanda sosyal medyada da şaşırtıcı durumlar ortaya koyuyor! Dizinin Youtube üzerinden izlenme rakamlarının yüksekliğinden sonra bu sefer de merakla beklenen 20 bölümden gelen 2. fragman, heyecanlı sahneleriyle dikkat çeken bir hızda izlendi!

Cuma akşamları ekrana gelen Yalı Çapkını dizisinde, Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in hayat verdikleri Seyran ve Ferit’in ilişkisinde, herkesin merakla beklediği gelişmeler, yalıda büyük bir tartışma ile devam ediyor. Pelin’i, beraber olduğu adamdan korumak için yalıya getiren Ferit, yaptığı büyük hata ile birlikte tüm aileyi ve Seyran’ı karşısına aldı!

Bu arada Seyran, yapılan bu hareketi gururuna yediremeyerek Pelin’i yeni bölümde yalıdan kovuyor. Son derece heyecanlı bir bölümün beklediği izleyici, dizinin yeni bölümünden iki gün önce yayınlanan 20. bölüm 2. fragmanına büyük ilgi gösterdi! Fragman, 1 Şubat Çarşamba günü yayınlandı ve 1 saatte tam 1 milyona ulaşan izlenme elde etti!

Yalı Çapkını, 20. bölüm 2. fragmanıyla Youtube'da şaşırtıcı bir rekora imza attı! 8

Ertesi gün de fragman heyecanı devam etti! İki gün içinde fragman, 1,4 milyon kişi tarafından izlendi. Pek çok dizinin ulaşmakta zorlanacağı bu izlenme rakamları, aynı zamanda dizinin ekrandaki gösteriminin ardından reytingde de patlama yapacağının bir işareti adeta!

Yalı Çapkını, 20. bölüm 2. fragmanıyla Youtube'da şaşırtıcı bir rekora imza attı! 9

Seyran’ın babasının vurulması sonrasında Ferit ile aralarında duygusal yakınlaşmalar başlasa da Pelin’in evde olmasına tahammül edemeyen Seyran, sonunda ağırlığını koruyor ve Pelin’i kovuyor! Şimdi yeni bölüm heyecanı izleyiciyi sararken, Yalı Çapkını dizisi de 20. bölüm 2. fragmanıyla Youtube’da merakla izlenmeye devam ediyor!