Ana sayfa Sosyal Medya Ne Sıla Türkoğlu ne Demet Özdemir ne de Afra Saraçoğlu, genç bir oyuncuyu zirveden indiremiyor!

Ne Sıla Türkoğlu ne Demet Özdemir ne de Afra Saraçoğlu, genç bir oyuncuyu zirveden indiremiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk televizyon dizileri arasında önemli bir konum elde eden Kardeşlerim dizisinin genç oyuncularına sosyal medyada müthiş bir ilgi var. Bu ilgi içinde Su Burcu Yazgı Coşkun hayranlığının 3 yıldır sosyal medyanın gündeminde yer aldığı yapılan araştırmalarla ortaya çıkıyor.

Su Burcu Yazgı Coşkun, dizide canlandırdığı Asiye karakteri ile o kadar büyük bir başarı elde etti ki, henüz ergenlik döneminde olan bir ismin çok iddialı oyuncuların önüne geçmesi şaşırtıcı bir durumdu. Ancak Su Burcu Yazgı Coşkun’un genç hayranları, onunla ilgili yaptıkları paylaşımlarla twitter ortamında en popüler kadın oyuncu listesinde zirvede kalmasını sağlıyor.

Ne Sıla Türkoğlu ne Demet Özdemir ne de Afra Saraçoğlu, genç bir oyuncuyu zirveden indiremiyor! 8

Hatta Emanet dizisindeki başarısının ardından, son dönemde Kızılcık Şerbeti ile çok etkileyici yeni bir başlangıç yapan Sıla Türkoğlu hayranlığı bile, Su Burcu Yazgı Coşkun’un başarısını gölgelemeye yetmedi. Sıla Türkoğlu, en popüler kadın oyuncular listesinin ikinci sırasında bulunuyor.

Adba TV tarafından 4-10 Nisan haftası için yapılan araştırmada ortaya çıkan sonuçlar şaşırtıcı. Uzun bir aradan sonra yeniden setlere dönüş yapan ve Adım Farah dizisiyle de etkileyici bir çıkışta bulunan Demet Özdemir, listenin 3. sırasında yer alıyor.

Ne Sıla Türkoğlu ne Demet Özdemir ne de Afra Saraçoğlu, genç bir oyuncuyu zirveden indiremiyor! 9

Rabia Soytürk ise Duy Beni isimli dizi ile sosyal medyada yaz döneminde çok güçlü bir etki bırakmıştı. Şimdilerde ise Veda Mektubu isimli Kanal D dizisinde başrolde yer alan oyuncunun hayranlarından yine güçlü bir destek gördüğünü bu araştırma ortaya koyuyor.

En popüler kadın oyuncular listesinde beşinci sırada ise Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin başarılı ismi Devrim Özkan bulunuyor.

En çok şaşırtan ise Afra Saraçoğlu. Yalı Çapkını dizisine sezon başından bu yana milyonlarca izleyicinin destek olmasına, reytinglerin bir ara 15’lere kadar çıkmasına rağmen Afra Saraçoğlu’na desteğin sosyal medyada sınırlı kaldığını yine bu listede altıncı durumda olması gösteriyor.