Ana sayfa Dizi Haberleri “Ne yalancıymış! Yoksa evli mi?” Bizim Hikaye dizisindeki Barış’a tepkiler artıyor!

“Ne yalancıymış! Yoksa evli mi?” Bizim Hikaye dizisindeki Barış’a tepkiler artıyor!

tarafından zk zk

"Ne yalancıymış! Yoksa evli mi?" Bizim Hikaye dizisindeki Barış'a tepkiler artıyor! 7

Shameless dizisinden uyarlama olan Bizim Hikaye’nin izleyicileri sosyal medyada Barış’ı ‘yalancılık’la suçlarken aynı zamanda dizinin orjinalinde Barış-Savaş karakterinin aslında evli olduğunu da paylaştı. Bu bilgilerden sonra acaba yerli versiyonda da böyle bir detay mı var sorusu sorulmaya başlandı. Barış’ın ısrarla sakladığı sır, acaba bu muydu? Gelecek bölümlerde dizinin orjinaline mi bağlı kalındı yoksa Barış’ın başka bir sırrı mı var hep birlikte göreceğiz ancak sosyal medyada Barış ile ilgili yapılan yorumlardan bazılarını sizler için derledik.

İşte o paylaşımları düzeltmeden aynen yayınlıyoruz… Dikkatli izleyenlerin gözünden kaçmayan detaylar da yorumlarda mevcut… Bakalım siz de aynı fikirde misiniz?

Var ya eger Barişi Filizin annesi gonderdi falan çikarsa ben diziyi birakirim.

Barisda ne yalanciymis be

Bariş hakikaten yalan makinesi dakika 1 qol 1 bu ne

Barış sıktı ya bu ne yalan makinası gibi !

barışşş bu ne la yalan makinesi ha bire yalannn neyse ilerki bölümserde filiz bunu bırakır cemile döner ve dogru yolu anlar artık

Barış sürekli yalanını yeni bir yalanla örtmeye calışıyor tıpkı benim eski nişanlım gibi

İkinci bölümde zaten pasaportun üstünde savaş yazıyordu belliydi

Orijinal Shameless ile aynı konuda ilerliyor Orijinal Shameless te Barış in bir adı daha var ve evli fakat bunu söylemiyor en sonunda araba hırsızlığını bırakıp Yurt dışına okumaya gidiyor.