Ana sayfa Dizi Haberleri Ne yaptınız Sena’ya? Çukur’a tepki yağıyor!

Ne yaptınız Sena’ya? Çukur’a tepki yağıyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Dün akşam 31. bölümüyle ekrana gelen Çukur dizisinde Sena’nın yaşadığı durum, izleyicileri iyice çileden çıkarmaya başladı

Abisi Emrah’ın yaptığı oyun sonucu delirmeye başlayan Sena, gördüğü halüsinasyonlardan sonra Saadet’i bıçakladı. Vartolu’dan hamile olan Saadet’in ölüp ölmeyeceği merak konusu ama yaşarsa büyük ihtimalle çocuğunu kaybedecek.

Ne yaptınız Sena'ya? Çukur'a tepki yağıyor! 7

Sena’nın birisini öldürdüğünü sanması ve sahte doktorun verdiği ilaçlar sonrasında iyice delirmesi, izleyenlerin de sosyal medyada büyük tepkilerine neden oluyor. Sena karakterinin bu hale getirilmesinden hiç de hoşnut olmayan izleyici “Emrah’ın ne gibi bir kazancı olacak? Sena’yı delirterek eline ne geçecek? Sena, kötüleşmeye başlamasına rağmen neden o ilaçları içmeye devam ediyor” şeklinde sorular sormaya başladı.

ÇUKUR TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Dizinin Sena konusunda iyice saçmaladığı görüşlerini paylaşan izleyenler, bu durumdan hiç de hoşnut değil! Son bölümde yaşananlardan sonra dizinin Saadet ve Sena arasında geçen bıçaklama sahnesine tepki yağıyor sosyal medyadan.

Sena’nın istemeden de olsa Vartolu’nun bebeğini öldürdüğünün ortaya çıkması durumunda ise bambaşka bir öfke ortaya çıkacak. Muhtemelen Vartolu, hedefine bu kez Sena’yı oturtacak. İşte bu ihtimal sosyal medyada da dillendiriliyor. Ancak yaşanan bu gelişmelerin sonucunda izleyenler Sena sahnelerinde artık sıkıldıklarını, çok saçma bulduklarını yorumlamaya devam ediyorlar.

O sahnede nele oldu?

SENA’NIN HAYATİ HATASI!

Emrah’ın tuttuğu, psikolog rolü oynayan Ezgi’nin uyguladığı tedavi ile gittikçe kötüleşen Sena, halüsinasyonlar görmeye başladı. Ona göz kulak olmaya ve yardım etmeye çalışan Saadet’i Sadi’nin adamı olarak gören Sena’nın Saadet’i bıçakladığı an ekran başındakileri şoke etti. Saadet’in nasıl bir tehlikeyle karşı karşıya kaldığı gelecek hafta cevap bulacak.