Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin 52. bölümde ortalık fena halde karışıyor!

İstanbullu Gelin 52. bölümde ortalık fena halde karışıyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin, bu hafta Cuma akşamı özetsiz bölümüyle ekrana gelecek.

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Salih Bademci’nin oynadıkları dizinin 52. bölüm tanıtımı yayınlandı.

Faruk, yaptığı hatadan sonra çok kırdığı Süreyya’nın gönlünü almaya çalışırken, Osman ve Burcu cephesinde ise bir şok yaşanıyor. Burcu’nun nikah masasından kalkıp gitmesiyle büyük şok yaşayan Boranlar toparlanmaya çalışırken, Osman darmadağın bir halde. Esma Hanım ise Garip ile Burcu yüzünden karşı karşıya geliyor.

İstanbullu Gelin 52. bölümde ortalık fena halde karışıyor! 7

Durumu toparlamak için Faruk araya giriyor ve Osman ile konuşmaya, neden böyle bir şey yaptığını anlatmaya çalışıyor. Hala Osman’ın Süreyya’ya duyguları olduğu ve kendisinin sevilmediğini düşünen Burcu, büyük bir acı yaşıyor.

Bu arada Adem’in de yüreğine bir ateş düşecek. Gelen bir telefonla annesinin başına bir şey geldiği belli oluyor tanıtımda. Adem’in çığlık çığlığa koşması, Reyhan’ın ölmüş olabileceği ihtimalini doğuruyor.

İşte istanbullu Gelin 52. bölüm fragmanı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Boranlar’ı düğün heyecanı sarıyor!

Süreyya, Gözde’ye varlığının onların ilişkisi üzerinde bir etkisini olmayacağını söyler. Fakat Faruk’u affetmesi bu durumu sindirmesi kolay olmayacaktır. Adem’in hızla harekete geçmesi ile Gözde’nin şirketi ile anlaşma imzalanır. Fikret bu sayede Gözde ile Faruk arasındaki ilişkiyi öğrenir.

İSTANBULLU GELİN TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Faruk’un da hata yapabilmesi içten içe hoşuna gitmiştir. Siren ise Boğaç’ın onu dolandırmak istediğini anlar ve evliliğini bitirme kararı alır. Osman düğün hazırlıkları sırasında kendisine yer bulamadığı için zaman zaman boğulmaktadır. Nikah günü geldiğinde ise beklenmeyen bir karar ile herkes şaşkın kalacaktır.