Ana sayfa Dizi Haberleri Ne yazık ki bitiyor! Atv’nin büyük iddialarla gelen dizisi için istemeye istemeye final kararı verildi!

Ne yazık ki bitiyor! Atv’nin büyük iddialarla gelen dizisi için istemeye istemeye final kararı verildi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekrana gelmeden önce kadrosuyla büyük dikkat çeken bir yapım olmuştu. Oyuncu kadrosu açıklandığında diziye olan merak da artmıştı. ABD’nin çok izlenen Your Honor dizisinden uyarlanıyor olması da ayrı bir heyecan konusuydu. Hakim dizisi, ekrana gelmeden önce hikayesi, oyuncuları ile dikkatleri çeken bir yapım oldu. Fakat beklendiği gibi ilgi görmedi!

Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, Uğur Yücel, Yurdaer Okur, Burcu Kara, Ebru Özkan ve Hasibe Eren gibi hepsi birbirinden tecrübeli, başarılı isimler yer alıyordu kadroda. Konusuyla milyonlarca insanı etkilemiş bir hikayeydi. Üstelik son dönemde hukuk temalı dizilerin de ilgi görüyor olması, Hakim dizisinin de çok büyük ses getireceği beklentisini doğurmuştu.

Fakat beklenen olmadı. Dizi başta ilgi çekse de reytingler aynı oranda yüksek değildi! Kimi izleyiciler dizinin gününü eleştirirken, kimileri de yanlış bir dönemde ekrana getirildiği, Eylül sezonunun başında yayınlanması gerektiği üzerine yorumlar yaptılar.

Ne yazık ki bitiyor! Atv'nin büyük iddialarla gelen dizisi için istemeye istemeye final kararı verildi! 8

Beklentiler çok büyük olsa da Hakim dizisi istenen reytingleri alamadı. Pazartesi akşamları yayınlanan dizinin ikinci sezonda devam etmesi de bu reytinglerle zaten pek mümkün görünmüyordu. Ancak yine de kanalın alacağı karar merakla bekleniyordu.

Sonunda Atv, diziyi istemese de bitirmek durumunda kaldı ve final kararını aldı! Limon Yapım imzalı dizinin sezon sonunda final yapacağı öğrenildi. Dizinin finaline gelmeden Uğur Yücel’in ayrılması da bir başka dikkat çeken gelişme oldu.

Ne yazık ki bitiyor! Atv'nin büyük iddialarla gelen dizisi için istemeye istemeye final kararı verildi! 9

8 bölümü ekrana gelen Hakim dizisinde Cevdet Dağıstanlı karakterine hayat veriyordu Uğur Yücel. Final kararının öğrenilmesinden hemen önce oyuncunun diziden ayrılması da üzen bir gelişme oldu.

Dizinin Haziran ayında final yapması bekleniyor. Böylece dizinin 2 bölüm daha sürmesi ve 10. bölümü ile birlikte 13 Haziran Pazartesi günü final yapması söz konusu.