Ana sayfa Sosyal Medya Emre Karayel, sürpriz bir dizi ile dönüyor!

Emre Karayel, sürpriz bir dizi ile dönüyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranlara en son Son Yaz dizisi ile gelmişti Emre Karayel. Fox TV’nin sevilen dizisi, beklenen reytingleri alamayınca ikinci sezonun başında sona ermişti. İzleyenleri uzun süre unutamayacakları ve erken finali için haksızlık yapıldığı eleştirileriyle anılan Son Yaz dizisinde Emre Karayel, Fatih Doğanay karakterine hayat veriyordu.

Sevilen oyuncu, rol aldığı yapımlarda başarılı performansı ile dikkat çeken bir isim. En son 2018 yılında Kocaman Ailem isimli dizide rol almıştı ve uzun süredir de ekranda yoktu. Son Yaz dizisi ile dönüşü, izleyiciyi de mutlu etmişti.

Son Yaz’ın finalinden sonra ekrana ara verdi sevilen oyuncu. Yeni sezonda bir dizide rol alması hayranları tarafından merakla bekleniyor ancak şimdilik oyuncu, dijital bir platform için yapılan bir yapımla setlere dönüyor.

Türkiye ile birlikte 42 ülkede 14 Haziran’da yayın hayatına başlayacak olan Disney Plus’ın merakla beklenen Ru isimli dizisinde oynayacak. Çekimlerine İzmir’in Urla ilçesinde başlanacak olan Ru’nun kadrosunda yer aldığı ortaya çıktı oyuncunun. Başrolünde yer alan Mert Yazıcıoğlu’nun ayrılığı ile dikkat çeken dizi için kadro çalışmaları sürüyor.

Emre Karayel, sürpriz bir dizi ile dönüyor! 7

Genç bir erkek ile orta yaşlı bir kadın arasında yaşanacak bir yasak aşkın öne çıkacağı hikayesiyle dikkat çeken Ru dizisinde Meryem Uzerli de başrolde yer alıyor. Uzerli’nin oynayacağı Reyan karakterinin eşi Emir’e de Emre Karayel hayat verecek.

Hazırlıkları son aşamaya gelen Ru dizisinde, Şevval Sam’ın, hikayedeki genç erkek karakter Uzer’in annesini oynayacağı yakın zamanda öğrenilmişti. Mert Yazıcıoğlu’nun kadrodan ayrılması ile Uzer’i kimin oynayacağı merak konusu oldu.

Diziye Zafer Algöz ve Derya Alabora’nın da katılması ile şimdiden kadrosu ile dikkatleri çeken bir yapım olmayı başardı Ru dizisi…