Ana sayfa TV Programları Necibe Hanım ağız tadına güveniyor! Yaparsın Aşkım 103. Bölüm

Necibe Hanım ağız tadına güveniyor! Yaparsın Aşkım 103. Bölüm

tarafından ker_def

Necibe Hanım eline aldığı herşeyin tadına bakarsa! Yaparsın Aşkım 103. Bölüm ekstra videoları yayında hemen izle!25 ülkede reyting rekorları kıran, dünyaca ünlü format şirketi Red Arrow’un “My Man Can” isimli yarışma formatı, İlker Ayrık’ın sunumu ve “Yaparsın Aşkım” adıyla FOX ekranlarından evlerinize konuk olmaya devam ediyor.

“Yaparsın Aşkım” heyecan dolu 103. bölümüyle 23 Ocak Çarşamba akşamı rekabete ve eğlenceye sahne oldu. Yarışmacılar, büyük ödül olan arabayı kazanmak için kıyasıya rekabete girişti.

“AŞKIMIZIN MEYVESİ” adlı ilk oyunda çiftler kasalardan aldıkları elmaları dudakları arasında sıkıştırarak karşılarındaki hazneye taşıyarak içine bıraktı.

“ÇORAPLARIN EFENDİSİ” adlı ikinci oyunda, leğendeki 6 çorabı fırlatarak eşlerinin iddia ettiği sürede asmak için rekabet etti..

“MINCIK MINCIK” adlı oyunda yarışmacılar 13 akvaryumda bulunan malzemeleri dokunarak, yiyerek ve koklayarak bulmaya çalıştı.

“ÜTÜ TİLT” adlı son oyunda ise üzerinde delikler bulunan ütü masasında 3 bilyeyi iddia edilen sürede yan yana yerleştirdi.

Yarışmanın başından sonuna kadar çiftlerin büyük mücadele verdiği, kadınların masada eşlerini çekiştirdiği, erkeklerin ise kavanozda hayretler içinde onları izlediği “Yaparsın Aşkım”, yine yüksek oranda heyecan ve eğlence içeren 103. bölümüyle ekranda izleyicileri mutlu etti.